krychu90 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czy jest taki GM co bedzie chodził na komputerze(mojego brata): -rozdzielczość 640*480 lub 720*nie pamiętam -procesor pentium I 200 -RAM 96 -karta graficzna Trident 3d Image 4mb Oczywiście oby ten GM był jak najnowszy. Z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Game Maker 5.3, ale cudów nie oczekuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 ee tam ja myśle że i nawe 6.0 by weszła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Nie pójdzie, wystarczy zobaczyć na kartę graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Wooo, ja na taki komp to bym dał najwyżej GM 4.3c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 ja bym tam nawalał w 4.0 wyszedł wtedy kiedy ja zaczołem sie bawic w tworzenie gier chociaż już nie tworze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ej ludzie, co wy polecacie? Najlepsza wersja na ten komputer to ostatnia korzystajaca z direct draw a nie direct3d, ale bez przesady 4 za stara. Przeciez miedzy 3 a 4 oraz 4 a 5 byly ulepszenia szybkosci interpretowania kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Działa i to ładnie Game Maker 5.3A, więc starszego nie potrzebuje Ach jeszcze jedno:jak się robi kolor przezroczysty w edytorze sprite? Bo jak jest dużo jakiegoś koloru to przezroczysty się zmienia. Nie wiem czy mnie zrozumieliście. Edit by Gooman: Zamiast dodawać nowego posta jak Ci się coś przypomni skorzystaj z przycisku edit <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Krzyhu 90 duble post witaj w klubie warnowiczów za duble posty pierwszy pikse w lewym dolnym rogu to przezroczystrość (jak ten pixel jest w kolorze tła ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Kolor lewego dolnego rogu to kolor, który po zaznaczeniu "transparent" będzie przezroczysty. EDIT: Przepraszam spóźniłem się bo sprawdzałem w WORD'zie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 dzięki,a jest inny sposób? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Niestety nie. Możesz jednak, powiększyć sprite o 1 pixel w kazdą stronę dodając obramówkę, koloru jaki ma być przeroczysty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ja bym dal gm 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi