Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ludzie nie chce cie pomóc w takim teamie ? tongue2.gif No zdziwiłem sie bardzo blink.gif bye1.gif Odświeżam topic , więc sorry za offtop'a... Po co spamujesz? Z tego teamu i tak nic nie wyjdzie a ty tylko co chwile piszesz "czemu ci nie ma na gg? :P :D :thumbsup :hejka :)" >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Myślałem, że To oczekujesz pomocy czy powstania teamu?rozwiąże wszystko, ale najwyraźniej przeszło niezauważone ;x Przecież to zakładający team powinien mieć największe doświadczenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego wszyczy mają takie myślenie.... Jak gościu który założył microsoft zaczynał biznes był kiepskim programistą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mają takie myślenie, bo wbrew pozorom ciągle ktoś "ropji sfoje timy i poszókóje programistuf i grafikuf do timu bo ma pomysł na sóper eksdra gre!". Dopóki nie będziesz mieć odpowiedniej reputacji i wiedzy gtfo. Do moderatorów: nie chcę warna, błędy ortograficzne w poście celowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POcząTKujĄCy Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Po co spamujesz? Z tego teamu i tak nic nie wyjdzie a ty tylko co chwile piszesz "czemu ci nie ma na gg? :P :D :thumbsup :hejka :)" >;[ Heh lol.... Nie oceniaj ludzi po pozorach.... Bo wiesz, nie masz pewności. Ale ja myśle że jak phoenix jest porządnym gościem to może z tego wyjść niezły team. Mają takie myślenie, bo wbrew pozorom ciągle ktoś "ropji sfoje timy i poszókóje programistuf i grafikuf do timu bo ma pomysł na sóper eksdra gre!". Dopóki nie będziesz mieć odpowiedniej reputacji i wiedzy gtfo. Do moderatorów: nie chcę warna, błędy ortograficzne w poście celowe. No ale wiesz, żeby zrobić dobrą gre nie trzeba dużo umieć ale mieć dobry pomysł który spodoba się ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie mogę już na to patrzeć. Proponuje jeden wyszczególniony topic "Szukam członka/Szukam teamu". Tam każdy chlasta posty typu "szukam grafika do teamu"/"szukam teamu, jako grafik". A resztę załatwiają sobie ludzie PMami. Dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie mogę już na to patrzeć. Proponuje jeden wyszczególniony topic "Szukam członka/Szukam teamu". Tam każdy chlasta posty typu "szukam grafika do teamu"/"szukam teamu, jako grafik". A resztę załatwiają sobie ludzie PMami. Dobre? Mniej spamu bedzie,a admin co jakiś czas by mógł stare posty powywalać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Wiesz umiem zrobić stronę www i mogę się dołączyć do teamu ale co z tego będę miał..... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Firme? XDDDD AHAHAHAHA! A zarejestrowałeś ją w urzędach itp? Czy chciałeś powiedzieć team? xDDDDD :lol: :lol2: :rotft-copter: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi