Morro Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Cienki aom jesteś a tak BTW 54 cobo na 7 planszy mialem ostatnio ta gra nie jest po to zeby w nia caly czas pocinac tylko taka na odprezenie a z reszta sam lepszej bys nie zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Morrowind, chłopcze, co ty możesz wiedzieć, jaką ja grę bym zrobił, a jakiej bym nie zrobił, powiadasz na odprężenie, nie rozśmieszaj mnie... Nie, to już jest paranoja :boxed: A ze słowami typu: "cienki" kierować się możesz do kolegów na dworze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Według mnie gra jest dobra. Mógłbyś się postarać bardziej nad grafiką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Prosta gierka, ale dobrze wykonana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi