Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jaki jest dll na odtwarzanie muzyk w game makerze o rozszerzeniach xm, ahx i mod?? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 jbfmod jest dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Gdzie go znajde, i żeby miał jakiś przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 http://gmc.yoyogames.com/?showtopic=108103 Założę się, że nawet go nie szukałeś '-'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Link 1 Link 2 Enjoy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 To co kryniak podał to jest masa niepotrzebnych kodów :confused: Mi tylko chodzi mi o kody playowania, stopowania do tego dlla a tam niewiem ktory do którego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mi tylko chodzi mi o kody playowania, stopowania do tego dlla a tam niewiem ktory do którego sad.gif Trza się wgłębić w kod i znaleźć... Naprawdę tak trudno ruszyć trochę głową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 To co kryniak podał to jest masa niepotrzebnych kodów :confused: Mi tylko chodzi mi o kody playowania, stopowania do tego dlla a tam niewiem ktory do którego :( Nikt Ci nie będzie podawał na tacy do łóżka drobno posiekane, podduszone, z najdroższymi przyprawami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sorki już znalazłem extension do tego i mi działa :D Dziex za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A nie prościej przekonwertować na mp3? Wiem, że już temat rozwiązany, no ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ale w mp3 nie dość, że będzie więcej zajmować to jeszcze będzie się zacinać przy odtwarzaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 BASS for Game Maker :) http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=119499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi