Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Poszukuje muzy w formacie ogg lub mp3 do mojej gry, a jej tematyka Ludzik skacze po różnych schodkach wieży omija wrogów i zbiera monety Potrzebuje muzy do: -menu -bossa -poziomów(kilka muzyczek) -zakończenia poziomu -zakończenia gry -do filmików pokazowych Z góry dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jaka jest tematyka tych filmików pokazowych ;x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ekhem....rozmowy z bossem w[spacja]ogule ogóle, jak mu kradnie czapke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Daj jeszcze jakiś screen, żebyśmy wiedzieli, jaki styl będzie pasował ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Boże :o masz w dema gier i programów grę Super Tower Extreme, ściągnij ją to zobaczysz jaki styl pasuje... Aha i może być też xt rozszerzenie =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Boże :o masz w dema gier i programów grę Super Tower Extreme, ściągnij ją to zobaczysz jaki styl pasuje... Aha i może być też xt rozszerzenie =) Raczej xm, *.xt to rozszerzenie jednej ścieżki modułu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Niom, tak i tak chyba A pozatym na jednej stronie widziałem coś twojego autorstwa pisało tam Jakim...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 www.modules.pl www.modulez.org www.modarchive.com ? ;) Czasami się cośtam skrobnie... ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmm...szukałem, ale potrzebuje ogólnej tematyki tej co w poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Na tamtych stronach możesz szukać według stylów, np. 'game music/gamestyle'. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 proponuje jakis beatbox, zeby bylo w klimatach icy tower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Najpierw narzekacie, że gra to klon Icy Tower, a potem chcecie ją maksymalnie upodobnić O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (ja narzekałem że gra jest kiepska nie że podobna do icy tower, zresztą Icy tower akurat roksi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi