DeluVegaz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Siema! Szuka grafika który zrobi dla mnie grafikę loading bara. Wymiary: takie standardowe xD Ma być napis "Lord of Destruction" najlepiej czcionka z gry Diablo Tło: Ogień coś w stylu piekle, diabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 nie. PO poprostu zmieniłeś czcionkę mojej sygny chodzi mi o to zęby czcionka taka sama jak w sygnie. Ma być pasek lądowania i na dole pisało Loading the game P.S. Można prosić jeszcze o ikonę gry ikona ma być w wymiarach 32x32 i ma byc na niej diabel cos w tym stylu THX z Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 @up A po co Ci pasek lądowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Do mojej nowej gry. bym był wdzięczny jak by ktoś zrobił :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Łap! '-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Bardziej chodzilo mi taki loading jak jest w Almorze Albo The Island :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @UP: Ten pasek sie skaluje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie wiem czy sie podoba ale zobacz jak wyglada w GM'ie Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 bleee.... @down - a niewiem, moze tylko remake czesci drugiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Diablo 3 w GM? :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 To w końcu miał być pasek ładowania, czy splash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 przeciez napisal: Wymiary: takie standardowe xD Ma być napis "Lord of Destruction" najlepiej czcionka z gry Diablo Tło: Ogień coś w stylu piekle, diabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nazwa tematu mówi co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sorrki za błąd chodziło mi o pasek Loading taki jak w Almorze albo w The Island :D Sorry za błąd :boxed: To jak pasek taki LOading the games taki coś mi chodziło zamiast tego standart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi