LolikZabijaka Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Klikasz Myszką Na Tego W Zielonym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To ja dam Crysisowi jedynkę, bo nie mogłem w nim chodzić strzałkami. XDDDD~~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 opłaca się jeszcze robić nową wersję ??? EDIT : mniemam że nie więc temat strażników Olsztyna możemy zamknąć ponieważ projekt nie ma najmniejszych szans na powodzenie a poza tym teraz dominuje we mnie parszywa dwunstka, której nikt nie ocenił na 1/5 to bardzo mnie zmotywowało do poprawy Dema P.12 jeśli chodzi o Strażników cóż... projekt robiony z wielkim zapałem lecz nieudany nigdy nie zostanie wydana FULL wersja temat Strażnikow ostatecznie zamykam czemu ? myślę że powyższe komentarze mówią same za siebie większość ocen to 1/5 innymi słowy zmarnowane 3 miesiące na coś co nie jest godne uwagi. STRAŻNICY ŻEGNAJCIE !!! P.S. edit opóźniony jak cholera ponieważ długo zastanawiałem się nad tą decyzją. Ostateczną decyzję już podjąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 bardzo fajna gra , najlepsze to było "hodowla betonu" ogólnie zasługuje na 3/5 więc dam 3+ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Lolik się zdziwi, po co odświerzyłeś ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Lolik się zdziwił :o :huh: jak można odświeżać temat, który został zakończony ponad 10 miesięcy temu :huh: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Lolik się zdziwił :o :huh: jak można odświeżać temat, który został zakończony ponad 10 miesięcy temu :huh: ?? On po prostu chciał żebyś przypomniał sobie stare czasy tej wspaniałej gierki :P, mnie się ona podoba, ale naprawdę, po co to było odświerzać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tak jest, rób kontynuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tu nie ma mowy o kontynuacji :)) Bo Lolik chyba się tego nie podejmie ?! Choć ciekawe, bo pewnie wyszło by mu to dużo lepiej po dłuższej nauce Game Makera ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie, nie podejmę się kontynuacji tej gry z racji tego że teraz pracuję nad nowym projektem a poza tym wywaliłem grafikę z tej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi