Crackkk-GM Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witajcie, To mój pierwszy post, do rzeczy. Potrzebuje AI do mojej gry. Widok z góry jak w Alomorze autorstwa Borka... Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuje, Crackkk-GM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jasne... Nastepny ktory chce gotowe, prosze sobie poszukac: http://64digits.com/games/index.php?example=1 To naprawde nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Taa super! Dzięki wystarczy "na pewno"... Może mi ktoś podać AI z objaśnieniem ja się uczę... Każdy z Was się uczył ^^ A może mi ktoś to wytłumaczy... Dziękuje, Crackkk-GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jest FAQ, jest dokumentacja, jest help, jest wyszukiwarka na forum... co tu jeszcze tłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 If distance_to_object < (liczba) then , akcja round(random) then akcja if hp<=(jakas wartosc) then / akcja ucieczki te skrypty Ci sie przydadza , na digits jest tego pelno , na gmclan rowniez , @Konrad , ale ja mu praktycznie wszystkie skrypty powiedzialem , przynajmniej ja jak takie stosuje to mi dobrze dziala :P Nom pytanie nie jest czy tam prosba wogole sprecyzowana , znaczy jest , napisac AI :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A czy możesz konkretniej opisać swój problem? :) Bo Ci wyżej... widać zero kultury... ( xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ehhmmm.. no nie wiem jak zrobić(potrzebuje wytłumaczenia[nie rozumiem]) AI do mojej gry widok z góry jak w Almorze... @Edit: Ok, mam juz AI zamykam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi