Dexarz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tytuł: Stick's Adventure v2.0 Gatunek: Platformówka Opis: Brak fabuły.W mojej grze chodzi oto żeby zabijać wrogów ,przez to dostajemy punkty.Jest to Beta Gry .Do dyspozycji w Becie mamy 2 postacie i 2 wrogów (możemy zmieniać postać).Gra jest oparta na silniku graficznym Omega (silnik 2D) i napisana została w Delphi ,a nie GM ...Muzyka jest ,a dlatego też archiwum zajmuje 20 MB. Sterowanie jest banalne ,strzałkami chodzimy (góra -skok ,dół -siedzi) ,a spacją atakujemy ...P to pauza ,a Esc Wychodzimy ...Naprawiłem mapkę kilka błędów ,dodałem zmianę postaci.Teraz możemy własne postacie i mapy dodawać. Download: Click Rozmiar pliku: ok 20 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Z Innej Gry (THAW) Screeny: Stick1 Stick2 Warn. Brak screenów i temat powinien być w dziale "Dema gier" ( jak sam napisałeś jest to BETA, a nie skończona gra ) Temat przenoszę do działu "Dema Gier" Borek Borek ,mój błąd ,wydawało mi się że jak to jest Beta to mogę dać do pełnych wersji ,bo Demo z tej gry to nie jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 OmG, czytałeś regulamin? Patrzyłeś coś na stronie? Taki wyje****ie duży obrazek Skorzystaj z tego a nie z tego guffnianego rapidshare!! One ssie! You have requested http://rapidshare.com/files/84985643/SA2B.rar (823 KB). You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 78 minutes) I jakie audio? o_O Z kąd mam wziąść? I GDZIE SCREENY!!!!!!! MUSZĄ BYĆ!!!!!!!!!!!!! I OD TEGO JEST DZIAŁ DEMA!!!! :(:(:( Dajcie przy rejestracji jakiś IQ test, jak ktoś nie zaliczy nie ma konta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Skoro już odważyłem się ściągnąć tego shita, to dam screena: https://gmclan.org/up1896_6_STICK_.html Gra jest DO DUSZY! 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zapomniałem dodać że gra nie została stworzona w GM ,a w Delphi !!Właśnie wysyłam na gmclan moja grę już z plikami audio i poprawionymi błędami ... Aha i screenshooty to jak zaupoladuje to wstawię ... Cyber to wcale nie shit ,to Beta ,wiec może się jeszcze coś zmienić ..(np, możliwe że dodam animacje szkieletową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Powiedziałem że to jest shit, o tym co tu dałeś, a nie o tym, co dopiero zrobisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ten serwer GMCLAn jest chyba niedostępny czy co bo czekam od 30 minut i ciągle to samo ,żadnego paska nic !!!Zdarzyłem na rapida wysłać ...Więc link jest z RapidShare Click Screeny już są ,w głównym poście ... Przepraszam ,wyslę wam jutro na GMCLAN ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 no i chyba gra zniknela z downloadu :jezor: pozatym ile mozna uploadowac screeny? 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Spróbuj teraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 david dark, nie rozumiem o co ci chodzi. Ja ją sciagnąłem i wszystko dobrze. I tak mam zmienne ip. a co do gry to popieram cyberdoga. taka sama ocena, czyli 2/5, widac uzyles pivota :) A teraz cos o animacjach :) Nie realistyczne ruchy, nie plynne, chodznie to przesuwanie nogi jednej do drugiej... DENNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Faktycznie użyłem Pivota ;) Co do animacji ,to jest pomysł zrobienia animacji szkieletowej ,to może poprawi grę ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 cóż, dexarz, moge sie przydac, tylko popatrz na to :) : http://pivot.phorum.pl/viewtopic.php?t=1971 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ten serwer GMCLAn jest chyba niedostępny czy co bo czekam od 30 minut i ciągle to samo ,żadnego paska nic !!!Zdarzyłem na rapida wysłać ...Więc link jest z RapidShare Bo się nie pojawia żaden pasek, trzeba cierpliwie czekać i się wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 To taki bajer ...To 30 minut nie będę czekać ,Na furku nawet szybciej chodzi ...Tutaj mam chyba 1 KB/s ,a na furku 20 kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 No to wrzuć chociażby na speedyshare.com - ale nie ten rapidshare!!! Przez te limity jest do du... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jutro wyśle :) Mam pomysł zrobienia z SA2 grę SA2O czyli Sticks Adventure 2 Online ,czyli multiplayer SA2 ...Wiem jak zrobić ,teraz pracuje nad broniami itp. do gry ...Proszę dawać tu pomysły co do gry i ulepszeń ,bo ja bym już pełną wersje wydał ,ponieważ błędy są naprawione ...Wydawało mi się że zrobię Animacje szkieletową ale mam lepszy pomysł ,który możliwe ze znajdzie sie w grze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi