LolikZabijaka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Siemka Mam Problem bo Robie gre alla GTA i jak chce podejść do auto to to idzie razem ze mna i ucieka mi z ekrany jak to naprawić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 nie wiem, podaj moze jakis kod bo moze byc wiele wyjasnien... czy robisz w 2D czy w 3D itp... bo wiesz moze uciekac bo np. dales mu kod na ucieczke , daj wiecej info... Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jeju Gta 2 Nie Jest 3D ale jak sie rusze samochod rusza sie razem ze mną :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No to może podaj kod jaki tam masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 w create mam : friction = 0.1; // Sets the friction global.incar = false; // The player is not in the car when game starts[code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jeju Gta 2 Nie Jest 3D ale jak sie rusze samochod rusza sie razem ze mną :/ A gdzie napisales ze robisz klon GTA 2? Napisales ze robisz gre GTA a chyba jasnowidzem nie jestem -.-' Matt. EDIT: Widac ze korzystasz z jakis przykladow(wnioskuje z komentarzy) po za tym to ten kod jest dobry i nie ma nic wspolnego z tematem(ustawia tarcie i to ze gdy gra sie zaczyna to gracz nie jest w samochodzie. moze lepiej zarzuc plik to Ci pomozemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 w create mam : friction = 0.1; // Sets the friction global.incar = false; // The player is not in the car when game starts[code] heh własciwie jedyny kod który nam podałeś to ustawienie hamowania i jakiś komentaż :) nic sie z tego nie wywnioskuje. :sp_ike: chyba ze jest jakiś jasnowidz na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Siemka Mam Problem bo Robie gre alla GTA i jak chce podejść do auto to to idzie razem ze mna i ucieka mi z ekrany jak to naprawić ?? Tu Pisze Jak BYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi