Exigo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zakładam ten temat z tego powodu że 'dręczy' mnie wysokie opóźnienie... W dzień PING(zwany jako 'lag'), od godz. 12:00 do 21:00 wynosi w granicach od 300-1000, a po 22:00 mniej niż 200... Czym to jest spowodowane? Moje łącze ma 512... zwykle pobiera ok. 55 kb/s. Prosze o wskazówki lub pomoc w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Może dzielisz z kimś internet i ten ktoś ściąga coś ;3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dziele łącze?... co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Powiedz jaki masz net Neostrade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dziele łącze?... co masz na myśli? Że poza Tobą w tej sieci jest więcej kompów - np. osiedlowa sieć Poza tym ping do czego? Bo ja mam np. stronę do której ping wynosi mniej niż 1ms bo znajduje się na końcu kabla (wow.star.net.pl), na onet mam 20ms a są też takie (Australia, Nowa Zelandia, Zimbabwe) gdzie pingi mam w setkach ms... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Lącze mam w podobie jak osiedlowe.. nazywa sie Jrbnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No to jest niczym jedno wilkie polaczenie LAN i dlatego sa lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Lącze mam w podobie jak osiedlowe.. nazywa sie Jrbnet podobne jak osiedlowe... ale masz tylko ty podłączony komputer u tego dostawcy, czy jest was wiecej ? Jeżeli w tej sieci są tez inne komputery, to prędkość łącza jest też warunkowana przez nich. Tak czy siak - to wina providera :P Btw. skorzystaj ze strony http://speedtest.net i sprawdź prędkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi