pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam pewnie pomyślicie ze nie sprawdzałem przed napisaniem tego posta czy jet na tym forum to czego szukam owszem jest lecz to nie jest to gdyż poszukuje w miare realistycznej fizyki jazdy 3D i najlepiej z kamerą z tyłu żebym widział tył samochodu tak jak w nfs. Z góry THX. Prosiłbym o linki z kąd to mogę ściągnąc bo ja nic nie mogę znaleśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Tobie do tego stanowczo wystarczy zwykla fizyka 2d. potem podpiac pod to kamere moim sposobem i gotowe. Moze zaraz przyklad skrobne, moze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 to tak można??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Oczywiście, a niby 3D to nie jest rzutowanie na 2D? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 to w takim razie dałby mi ktoś może link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Poszukaj przykładów z fizyką 2D i tylko powklejaj kod ( tylko nie rysowanie ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 szukałem na www.69digits.com nie było szukałem na www.yoyogames.com też nie było szukałem tutaj też nie było więc nie wiem gdzie szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 w moim uploaderze jest przyklad driftu, polacz to z tym xenonem co masz i bedzie wszystko grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 sory ze jestem upierdliwy ale co mam dokładniej połączyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 co do Fizyki, to lepiej zacznij kuc w szkole, i wogole zacznij kuc, bo widze juz ktorys z rzedu temat dotyczacy gry 3D, musisz pojac ze nie odrazu Rzym zbudowano... EDIT: btw. jesli dodasz wszystkich do credits, to bedzie on zajmowal 2x wielkosci pliku twojej gry ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ok twoja racja wiem ze sie spiesze ale chcem zrobic odlotowa gre zeby moc sie pochwalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Poszukaj GM ODE, tam była w przykładzie fizyka jazdy samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ok twoja racja wiem ze sie spiesze ale chcem zrobic odlotowa gre zeby moc sie pochwalic Czytając takie wypowiedzi zaczynam żałować, że na GMC nie ma ograniczeń wiekowych. I że administracja nie wymaga papiera z Mensy. Chłopie: czy ty robisz gry tylko po to żeby się chwalić kumplom "Ej ziomy zlookaycie opcję zrobiłem grę w czyde! ale jestem joł, taaaa, respekt elo"? Jeśli chcesz zrobić coś naprawdę dobrego, po pierwsze musi być twój pomysł, twoje wykonanie i duuuużo czasu poświęconego na dopieszczenie - od ogółu do szczegółu, jak to mawiała moja plastyczka. Rada: najpierw poeksperymentuj z 3D, porób parę próbnych gierek, i NIE DZIEL się z nimi na forum. Dopiero gdy pojmiesz zagadnienie trójwymiarowości zacznij się brać za ambitne projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi