Yoda Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po co czas oddania pracy ohmy.gif Jak to po co... ten kto oddał wcześniej wygrywa... tak jest np. w lidze24 ;f że się bardziej Konrada grą zainteresowali... A co to kogo obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ale widać, że się bardziej Konrada grą zainteresowali... :mellow: Nie wiem , ja tego nie zauwazylem , masz chyba szósty zmysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No to kto chce, żeby wyniki były liczone od nowa ojejku...<_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No to kto chce, żeby wyniki były liczone od nowa ojejku...<_< Po co ? Jest egzekwo i tyle .. czemu poprostu tego nie przyjmiesz wiadomosci , drugiej nagrody i tak nie bedziesz musial sprawiac bo jak mi wiadomo takowej nie bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ok wiem że jest po czasie ale bym głosował na Konrad-GM i co ? Grela nie umiesz oceniać :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ok ja dam glos na Kondrad-GM i wszystko wyjasnione, gosc ma teraz 5 punktow :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @David Dark Po czasie... @Grela: Uważaj bo Jaklub jest modem... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 heh nie ma to jak prawo i sprawiedliwość. każdy ponad każdym yeah.. @Grela kurna bądźmy poważni..po czym poznałeś że Konrad wygrał?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Poznałem po tym jak kilku osobom(i mnie) oczy wykorkowały :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Poznałem po tym jak kilku osobom(i mnie) oczy wykorkowały :] To jak wykorkowaly innym oczy to powinien byc Konrad teraz zdyskwalifikowany i powinien placic za leczenie , .. :D naprawde fajny masz system oceniania , taki uniwersalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 grela to zglos sie na żyri to you can dance czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 grela to zglos sie na żyri to you can dance czy coś Hah przypomniał mi się ten jego 'jumpstyle' XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Heh, zamykam temat bo się syf robi ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi