Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Przecież to celowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No właśnie! To część mojego zbrodniczego planu. A wzrost ceny bananów na Jamajce? Też mój plan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Za wojnę w Gruzji też Ty odpowiadasz ? :< Pamiętajcie, że nie mogę nic kleić jeżeli nie mam trawy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pamiętajcie, że nie mogę nic kleić jeżeli nie mam trawy :> Spytaj się propy, może on jeszcze trochę ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 SPAM = Warn Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 I co, będzie coś jeszcze robione z tym projektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Obawiam się, że nie... Naucz się flasha/javy i zrób własny bajer, dzięki któremu można wrzucać własne domki odpowiednio je ustawiając, to możesz być niemal pewny, że projekt ruszy... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi