LolikZabijaka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Siema Jest Gdzieś w internecie Kurs Robienia prostych gier 3D ?? Na GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tak, na www.yoyogames.com są chyba tutoriale zajrzyj tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 tiaa... widzac twoje "gry" to polecam ci zrobic pacmana (poruszanie w 4 strony) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ^^ , ten gościu ma wyobraźnie , myśli że newbie może zrobić full wypas 3D :D a pisałem do niego na GG to nawet nie odpisywał... , sam niczego nie umie poszukać ;p Tak, na www.yoyogames.com są chyba tutoriale zajrzyj tam smile.gif Tak są tam ale tylko pod GMa 7 ;/ @down Mistyk , widziałem to ja wiele rzeczy, nie nabijaj postów... @downdown offtop: zal mi was, kazdy pisze "patrzcie, spam" , "nie nabijaj postow itp." a popatrzcie na siebie sami robicie offtopy gadajac na siebie, wezcie sie w kupe bo wiecej nie wytrzymam xD Ja nie napisałem tylko nie nabijaj postów , napisałem w jednym poście i różnych rzeczach ;d ontop: faktycznie, sa tam jakies tutki. A jaki problem zamienic gm7 na gm6 -.-'? Powiedz mi jak można zamienić z gm 7 na gm 6, jest jakiś konwerter czy co xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 widziałem gdzieś na forum linka do przykładów 3D. poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 offtop: zal mi was, kazdy pisze "patrzcie, spam" , "nie nabijaj postow itp." a popatrzcie na siebie sami robicie offtopy gadajac na siebie, wezcie sie w kupe bo wiecej nie wytrzymam xD ontop: faktycznie, sa tam jakies tutki. A jaki problem zamienic gm7 na gm6 -.-'? Matt. EDIT: Cora Wind : Jezus kiedys powiedzial "Google" i to bylo jego najwazniejsze slowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi