Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Gdy wpisalem swoje dane w okienko logowania i kliknełem Loguj to wyskoczyło mi coś takiego: Problem w tym, że nie pisze "Zalogowany jako..." niewiem co jest problemem ale ostatnio na główny wkładałem plik html i obrazki a jeden z nich nazwałem(ten co dałem) news.html chciałem też zmienić nazwe tego pliku news.php ale sie nie udalo. W czym tu jest błąd w kodzie czy gdzie??Bo wszystko działa oprócz logowania. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jak skrypt obsłuży żądanie skoro jest wygenerowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To znaczy??Co mam zrobić żeby znów było normalnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Reinstalka PHP-Fusion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A jak to zrobić bez stracenia informacji o userach itp.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Skopiuj z folderu instalacyjnego pliki, któreś zmodyfikował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 nie chce po prostu stracic informacji o userach jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A nie jest to czasem np. wina skinu tylko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 skinu nie, ale tak sie dzieje tylko chyba na news.php na innych sie loguje cos z news.php niewiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zobacz czy nie zmieniłeś nazwy pól w formularzu czy coś. Albo czy nie jest dwa razy tak samo pole nazwane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gdzie je sprawdzić??Do poki przed probą zmiany nazwy tego pliku i wgrywaniu innych rzeczy na folder głowny to to działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 No przecież mówiłeś, że plik html zapisałeś i zamieniłeś z plikiem php, a więc skopiuj z folderu instalacyjnego oryginalny plik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Aha, a ja głupi to zrobiłem ale skopiowalem z folderu php fusion a ja mam extreme-fusion ;P zaraz sprawdze czy dziala Edit: zamieniłem i buuu :crying: Unable to establish connection to MySQL 2002 : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wpisz http://twojadres/setup.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 I co?? Pusto tam nie ma nic :confused: Edit: takiego pliku na serwerze nie ma wgrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Grela a ty masz jakieś pojęcie o PHP? Ja np. wybrałem PHP-Fusion bo jest bardzo łatwo modyfikowalny.... Skopiuj bazę danych (o ile wiesz jak...), zreinstaluj PHP-Fusiona (czy tam Extreme fusiona...) i zastąp bazę..... Edit: Sorka ;P Nie zauważyłem daty...... przyjmijmy, że Grela ciągle ma ten problem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Bo mam, teraz pozostaje pytanie, jak wpisy zaimportowac do pliku ?chodzi mi o informacje o użytkownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 W phpmyadmin masz opcję eksportu bazy do pliku .sql Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi