Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam, Dzisiaj skończyła się moja nauka htmla - tak więc pomyślałem, że sam zrobie se stronę. Tak więc szukam grafika który wykona mi szablon "graficznie".Prześle mi go - a ja se potem wszystko potne na kawałeczki i zaprogramuje. Jak by znalazł się ktoś chętny to piszcie ^^ Pozdrawiam, Fall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Masz w GIMP'ie opcje tworzenia przycisków. Jest też tam dużo funkcji do edytowania grafik. Znalazłem strone z kursem tworzenia grafik w gimp na potrzeby stron www dam link w edycji. Edit: Już mam http://www.gajdaw.pl/gimp/kurs-podstawy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 w 1 poscie pisze coś o GIMPie czy jakiś kursach ? NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tu znajdziesz bardzo fajne szablony: Szablony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Oh GuyZ - Ja coś mówię o gotowych szablonach ? Nie ? kkthxbb ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi