Matthew Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tytuł: PixelArter Gatunek: program Opis: Program ten pozwala na tworzenie ikonek, np. broni, zaklęć itp. do swoich gierek. Jest prosty w obsłudze. Maksymalny rozmiar ikonki: 32x32 Download: https://gmclan.org/up1096_4_PixelArter.html Rozmiar pliku: 983KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: - Grafika: Ja i background z GMa Muzyka: - Screeny: https://gmclan.org/up1096_5_PixelArterV0_5.html https://gmclan.org/up1096_5_PixelArterV0_5_2.html Powiedzcie, co mogę dodać, a co wywalić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Sciagam zaraz dam edita... EDIT: Calkiem fajne, mozna zrobic fajne ikonki, tylko jak zapisac plik?? ;O 4/5 Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Brzydki interfejs, tło i mało opcji, ale zastosowanie ma. 2/5. @Edit: Oki, dam 3/5, bo nawet mi się spodobał :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mi niezbyt przypadł do gustu - to manipulowanie RGB nie jest zbyt poręczne i ciężko skumać co, gdzie i jak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Niefajne to jest. Wolę normalne programy do tworzenia ikon, mają zwykły interfejs i nie są zrobione w programie do robienia gier. :) Poza tym, co to za głupie ograniczenie dla ikonki 32x32? :x 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A czy można zapisać plikw tym programie^^ ?Pytam się ,bo nie wiem ,czy warto ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Bez sensu. Jeżeli juz się robi na siłę programy w programach do gier - to niech mają coś oryginalnego - fajny interfejs itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Photoshop jednak lepszy ten program jest niewygodny, brzydki, działa na 'fullscreen' i jest zrobiony w programie do tworzenia gier. kaszana, 1/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wolne, brzydkie, nieużyteczne, zrobione w programie do tworzenia gier i ten interfejs taki dziwnie rozmyty na dodatek. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 i ten interfejs taki dziwnie rozmyty na dodatek. 1/5haha, wyszło kto nie ściąga gier/programów, a na mnie i blackmaulu psy wieszano ;p interfejs jest rozmyty tylko na screenie, po uruchomieniu jest normalny :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kamrat, to zależy od rozdzielczości, bo Matthew najwyraźniej włączył skalowanie obrazu zamiast ustawienia jednej konkretnej rozdzielczości na którą będzie zmieniać. Włącz sobie grę na 1280x1024, to zobaczysz, że jest rozmyty interfejs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 włączyłem na najwyższej jakiej mogę (1152x864) i interfejs dalej wygląda wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ładne 2.5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Marmot heh fajna sygna :P @Topic Wole jednak zwykłe darmowe icon makery :) spoko zrobiony program nawet ale nie ma nic czym moglby sie wybic. dlatego pewnie szybko zostanie zapomniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi