gorefest Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Dziś właczyłem sobie Gom Player-a i error: A gdy prubowałem właczyć Regulacje głośności pokazało się to: A inne aplikacje nie mają dźwięku :( ! CO ROBIĆ :unsure: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Miałem podobnie ale później: przeskanowałem kompa anty wirusem ,przeinstalowałem i zaczęło działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 usterka windowsa - restart brak sterowników zgodnych z vistą - instalacja wirus - lol, co wy robicie z tymi biednymi kompami, zapalenia krtani dostają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 dziekI!! zresetowal windowsa i dziala ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi