Misiek999 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja na przykład te linie robiłem piksel po pikselu ale ktoś się może czepić że robiłem to używając lini ? chyba w pixel art można rysować odręcznie proste linie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To ja tez pokaże coś od siebie: Drzewo :) Czysty Paint i tylko podane przez Ciebie narzędzia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @up :ladne @upx2:mozna mozna :P :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sirluki, ladne drzewko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tsukuru, ale sam zastrzegłeś, że można tylko ołówka używać i wypełniacza. Dzięki temu, że inne programy dodają antyaliasing, szybciej rozpoznasz czy ktoś oszukiwał czy nie i wywalisz jego pracę, proste :P . Zresztą, jak ktoś się zna na obsłudze danego programu, to wie jak wyłączyć antyaliasing xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mam pytanie: Czy mogę wystawić obraz stworzony rok temu? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Oto mój biedny obrazek. :] Wiem skopałem cienie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @up:nom skopales @upx2:To jest nabijanie,postow poprostu ,mozesz ale dla niego warn powinien byc ... <_< 1.Moldis 2.Grela 3.Misiek999 4.copoconaco 5.Cruel_boy 6.Thobby 7.Sirluki 8.Pasterz 9.Tsukuru (ja musze,bo sam dalemoferte wojny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 kurde Tsukuru jesteś mistrzem w nabijaniu postów, 3/4 z nich nawet w tym temacie sa glupie albo niepotrzebne, a chcesz każdego od razu warnami karać jak byś był aniołem. Zresztą zreportuj mnie jak chcesz za offtopa.. ale wkurza mnie to co robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To jest nabijanie,postow Lol? przecież on sie ciebie o coś spytał? Niedługo powiesz że post z oddaniem pracy to też nabijanie postów -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No co wy chcecie, forum jest po to zeby na nim pisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @upx2 : Nie nie zreportuje,mnei tez to wkurza ze musze komus,tlumaczyc itp. @up :Ale to jest glupie,pytanie czy mozna wkleic obrazek z zeszlego roku ,czy zrobiony rok temu...Wiadomo ze tak ... :bye1: :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale to jest glupie,pytanie czy mozna wkleic obrazek z zeszlego roku ,czy zrobiony rok temu...Wiadomo ze tak ... bye1.gif tongue2.gif biggrin.gif Oo - ja byłbym przekonany że nie można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Chyba ze to obrazek z wczoraj ;] to tez z zeszlego roku xD Bo mój jest z dzisiaj... z godziny 1:30 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tsukuru pokaz im swoje grafiki. Bo oni mysla ze nie umiesz robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ktos tak mysli? :P Nie pokaze wszystkich grafik,bo przecierz,mozna oddac tylko 1 :P :bye1: Mysle co dac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To daj wszystko w 1 tilesecie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no i mogłby tak zrobić choćby to miało mieć rozmiar 1000x1001 bo nie ma ograniczenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Coś mi się wydaje że autor tematu wogóle tego wszystkiego nie przemyślał. Skoro można wrzucić rysunek z przed roku, to mozna zapewne i z przed 10 lat. Jak udowodnisz mi np. że nierysowalem tego samochodu przez 10 lat piksel po pikselu http://www.potak.com.pl/gfx/start-car.jpg Wszystko jest bardo niezprecyzowane, a czepiasz się narzędia w ktorym musi być rysowane? Już widze jak ktoś używa zaawansowanych funkcji photoshopa do robienia pixelartu, no i oczywiście nikt się nie skapnie jak ktoś zrobi bardo realistyczny rysunek, bo przecież mógł go rysowac kilkanascie lat. copoconaco czyżby inspiracja hellsing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 http://www.gmclan.org/up1896_7_fok.html Nie używałem żadnych kółek ani linii (narysujcie coś ołówkiem przytrzymując shift :P ) Pixel po pixelku przez tydzień. :) Przecież tak można :) Heh, Tsukuru, odważny jesteś :P Jak ktoś ma przeglądarke Opera to moze zobaczyć EXIF i zobaczyć w czym ktoś robił... no chyba że ma edytor EXIF :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @up :Ale to jest glupie,pytanie czy mozna wkleic obrazek z zeszlego roku ,czy zrobiony rok temu...Wiadomo ze tak ... :bye1: :P :D Wlasnie nie wiadomo , gdyz nie ustaliles jasnych zasad tak szczerze powiedziawszy :) Ps . Niedlugo uznasz modka jakiegos , jak Cie upomni czy cos , ze nabija posty i jest spamerem :P Edit: @Micanser , niezly pixelart , jestes bardzo wytrwaaalyy :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak, cyberdog. Na pierwszy rzut oka widać, że postać jest wzięta z jakiegoś programu do robienia stickowych animacji, np. z Pivota, tylko z dorysowanymi niektórymi elementami. Przestałbyś oszukiwać, bo to jest dziecinne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie używałem żadnych kółek ani linii (narysujcie coś ołówkiem przytrzymując shift tongue2.gif ) Pixel po pixelku przez tydzień. smile.gif Przecież tak można smile.gif tia... <_< po pierwsze to co powiedzial Marmot a po drugie jak takie cos mozna robic w tydzien?? :blink: mi by to zajelo najwyzej pol godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 1. "minimum smart newbie[...]" - ta, bo sam masz smart newbie :P 2. Nie rozumiem braku pędzla.... 3. Grela - sorka za podejrzenia - ale to naprawdę Paint? Ten gradient w tle wydaje mi się za dokładny..... 4. Ogólnie do konkursu: jak łatwo oszukać :P Nikt ci nie udowodni, żeś nie używał lini..... Dałbym coś - ale z tym brakiem kresek to nie :P Mam zasady ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ps. jeszcze raz powtarzam nie wykorzystywac grafiki nigdzie,a i (obrazki kakashiego jak stoi,sie wydaja tak ie same , ale na jednym ma sharingana a na drugim nie .... :bye1: Edit: Grafika do mojej gry Naruto mmorpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 1. "minimum smart newbie[...]" - ta, bo sam masz smart newbie :P 2. Nie rozumiem braku pędzla.... 3. Grela - sorka za podejrzenia - ale to naprawdę Paint? Ten gradient w tle wydaje mi się za dokładny..... 4. Ogólnie do konkursu: jak łatwo oszukać :P Nikt ci nie udowodni, żeś nie używał lini..... Dałbym coś - ale z tym brakiem kresek to nie :P Mam zasady ;] To nie jest trudne do wykonania w paincie :) Wystarcza 2-3 min. kombinacji, a już na tak mały obraz to czas skraca sie prawie dwukrotnie :) Ale, rzeczywiście jest dokładny - co jednak nie skreśla Painta :) Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale, rzeczywiście jest dokładny - co jednak nie skreśla Painta No ba, przecież ja nawet samochód narysowałem. Tsukuru, czy linie między postaciami robileś ołówkiem? Po za tym ten efekt wybuchu/dymu (czy czegoś tam) wygląda jakby jedna połowa byla skopiowana i przerkęcona (o ile wogóle sam go narysowałeś). Ten jeden stojący kakaschi napewno jest skopiowany i tylko kolor oka zmieniłeś. Po za tym dlaczego mam wieżyć że sam wszystko narysowałes, porównaj na swoim rysunku jak dobrze wyglada ogień, a jak słabo wygląda byłskawica (czy coś takiego) w ręce (jeśli się nie myle) sasuke stojącego przodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Linie robilem owlokiem,to z sharinganem,skopiowalem z bez sharingana,tak mozna w sklejkach .....(a jesli hodzi o chidori sasuke,poprostu gorzej wyszedl).. nic nie wklejalem z gotowca ... :bye1: koncze na dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 2. Nie rozumiem braku pędzla.... W pixel-art nie używa się pędzla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tsukuru, to napewno twoja praca? znalazłem coś takiego na stronie http://www.narutohq.com/sprites.php a to jest twoje jak na moje oko, te twoje niższe ludziki są podobne do znaleziska - czuję spisek :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi