Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jak wolf wyglada z gory nie moge zaczaic cos brzydkiego zazwyczaj wychodzi. Pokazcie jaka sylwetke ma to stworzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 ryj, plecy, dupa, ogon.. tak jak pies tylko szary duży i wk****y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wiem ze tak musi wygladac a wyglada jak jakis piesek kopniety przez 5-latka. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mam wilka ale gotowego który zostaje użyty do gry... dam co tylko szkic sylwetki... http://www.gmclan.org/uploader/3290/_szkic_wilka_.png Ta głowa wygląda dziwnie ale jak sie pokoloruje to wygląda fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wygląda raczej jak plemnik :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wygląda raczej jak plemnik unsure.gif Nie znasz się! :P A kształt jest nawet nice ;[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @mike_p: Popieram zdanie ;p Może by tak trochę rozciągnąć te ciało w lewo\prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hmm. może i coś nie tak z tym wilkiem i jak mówicie wygląda według was 'plemnik'... zależy od 'Lord Vayaa' ... ja poprostu daje szkic, on poprawi tak jak mu sie podoba... :jezor: EDIT: Jest pewien warunek jeśli chodzi o ten szkic... taki że nie daje go abyście kolorki zrobili i odrazu 'wpakowali' do gry.. poprostu daje przykład jak taki 'wilk' wygląda... najlepiej zróbcie swój i będzie 'heja'.. oczywiście biorąc przykład z 'orginalnego' wilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Dzieki ktos wkoncu sie zlitowal i mi to zrobil zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi