VanGogh Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tytuł: Speedy Car Gatunek: Zręcznościówka Opis: W grze Speedy Car chodzi o to aby zdążyć dojechać do mety przed swoim przeciwnikiem. Nie jest to jednak łatwe ponieważ trzeba uwazać na samochody ktore sa ustawione na drodze do mety. Download: http://www.speedyshare.com/523449838.html Rozmiar pliku: 2,23 mb Autorzy: Programowanie: Tsukuru, VanGogh Grafika: VanGogh Skreeny: http://img158.imageshack.us/img158/3531/gra1je4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Daje 4/5 (to dobra ocena u mnie ;)) Poniewaz : podoba mi sie nawet twoja pomyslowosc i grafa ,ale prosze cie ... naucz sie wszystkeigo :P :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dużo nie trzeba mówić - po prostu jeszcze jeden szitek do kolekcji :) 1/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Prawde mowiac ,pomoglem tylko w pathie i w collision z meta ,ale ta gra mnie inspiruje :P Bo jak przegram chce znowu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 1/5 Słaba gierka :) Osobiście nie odważyłbym sie wrzucać jej tutaj :) Podpowiedź: wystarczy jechać CAŁĄ grę prawą stroną, gdzie napotkamy jedynie dwa samochody oraz krzak (na początku) a potem do końca... wziuuu.... droga wolna :) Dlaczego ona sie opiera tylko na jednej planszy? Podążanie ekranu za samochodem to porażka, on powinien sie znajdować w centrum (viewa oczywiście) :/ Tsukuru: Prawdę mówiąc, zrobiłeś prawie całą grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ps. nie pytal sie o viewa wiec nie zrobil (ja osobiscie wim )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie wiem skąd ta dobra ocena Tsukuru...... grafika.... no niezbyt ładna i rozbudowana, ogólnie gra jakaś taka.... wogóle nie grywalna. No ale cóż, gusta i guściki :D 1/5...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Super gra 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kurde 1/5 gra jest na jakieś 20 sekund brak menu i wogóle :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Nie przykładałem sie do tej gry i jest to moja PIERWSZA gra :] I tak naprawde spodziewałem sie od was gorszej oceny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 gorszej niz 1/5? A ja gralem i nie dokonca rozumiem... mozna sobie spokojnie wjechac na 2 ulice gdzie nie ma przeszkod... i pare razy zdarzylo mi sie zauwazyc ze samochod sterowany przez komputer moze spowodnie przejezdzac przez przeszkody :o Dam 2/5 ;P Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Sorry że tutaj, ale muszę to powiedzieć: Tomek_K weź ten podpis zmiejsz xD To się chyba klasyfikuje pod warna :P Spodziewałeś się gorszej oceny? Wszyscy (no z wyjątkiem Tsukuru... ale on coś kręci jak zawsze....) ocenili cię na 1. Jak mogło być gorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Super gra 5/5 jaja sobie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 myślałem że mnie bardziej skrytykujecie :) wiem że gra jest beznadziejna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 i ta gra ma ważyć ponad 2 mb? jaja sobie robisz. I co to ma być ? muszę być sprawny ,bo inaczej i tak przegram :sp_ike: .ShwiiiiiiiiiiiT! Usunąłem z kompa tego ,tego .... I niech ktoś zamknie ten temat,bo tylko posty nabija :boxed: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi