Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 GML xx=view_xview[0] yy=view_yview[0] if keyboard_check_pressed(ord('C')) { visible=true draw_background(bac_plecak,xx,yy) } else { visible=false } Co tu zle. Nic sie nie pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jeśli masz to w draw, to się nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No a gdzie to wsadzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 GML xx=view_xview[0] yy=view_yview[0] if keyboard_check(ord('C')) draw_background(bac_plecak,xx,yy) Aaa mu chodzi o włączanie plecaka, bo ja myślałem że coś wyświetlać gdy naciśnie "C". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Też nie będzie działać Maskow. Step: GML if keyboard_check_pressed(ord('C')) visible=true; else visible=false; DrawGML xx=view_xview[0] yy=view_yview[0] draw_background(bac_plecak,xx,yy) Odsyłam do helpa. EDIT Teraz tak. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ty chcesz zrobić plecak z itemami ? a co do kodu to ,ten xx=.... i yy=... daj w create a w draw daj reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 @Tymon dzieki @warcraft to bedzie do skilli. Tylko background z backpacka Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi