LolikZabijaka Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Siema Mam Pytanie Jak Zrobić Aby Ciało Poległego Zołnieza Przedstawiały Różne (losowe z danej grupu) sprity Za Pomoc z góry Dzięki :D:D:D:D:D:D:D :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Hmm zrobic losowanie i sprawdzac? Jesli wypadnie liczba x to ma byc sprite jakistam jesli wypadnie liczba y to sprite jakistam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 robisz sprite o "n" klatkach, na kazdej klatce inny trup spr=round(random("n")); draw_sprite_ext(SPR_TRUP,spr,x,y,1,1,random(360),image_blend,image_alpha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Siema Mam Pytanie Jak Zrobić Aby Ciało Poległego Zołnieza Przedstawiały Różne (losowe z danej grupu) sprity Za Pomoc z góry Dzięki :D:D:D:D:D:D:D :sp_ike: W create trupa: sprite_index=choose(spr_trup1,spr_trup2,spr_masakra1,spr_miazga1,spr_miazga2); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Hmm zrobic losowanie i sprawdzac? Jesli wypadnie liczba x to ma byc sprite jakistam jesli wypadnie liczba y to sprite jakistam Co ?? Nie Wiem O Co Ci Chodzi Człowieku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi