fervi (Skovv) Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witajcie Szukam bardzo dobrych grafików do gry Cyclone 3D (Mój silnik ma troszkę, więc chcę go dokończyć). Jeśli gra będzie na prawdę dobra i będą obroty, dostaniecie trochę kasy. Jak można to z 2 grafików. Od razu mówię, że trudno będzie! Proszę o kontakt na numer GG 7826448; ten temat lub priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitsi8 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witajcie Szukam bardzo dobrych grafików do gry Cyclone 3D (Mój silnik ma troszkę, więc chcę go dokończyć). Jeśli gra będzie na prawdę dobra i będą obroty, dostaniecie trochę kasy. Jak można to z 2 grafików. Od razu mówię, że trudno będzie! Proszę o kontakt na numer GG 7826448; ten temat lub priv A o czym będzie ta gra. Ja mogę być grafikiem ale uprzedzam jestem średni. Jakie rzeczy trzeba modelować? Mogę być tym grafikiem jak to aktualne jeszcze :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 W czym tworzysz ta gre? w gm, czy na jakims silniku pod gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A czy możesz podać demonstracje tego silnika? z pewnością większość by chciała zobaczyć to "cudo"( Nie jestem do tego pewien xD ) ;p Ja z pewnoscia chce zobaczyc te cudo PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi