Sasuke Uchiha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Cześć chciałbym zrobić Golf 2D tylko że nie mam silnika, takim w którym jest piłka dołek i taka strzałka jak w tej grze: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3098&hl=golf gdyby ktoś miał podobny proszę napisać adres do ściągnięcia a jak nie chcecie by każdy by chciał ściągać możecie mi napisać na PW. A i proszę by MODERATORZY FORUM byście nie zamykali tego tematu bo... :crying: wiem że tutaj więcej osóp zagląda :P i pomużcie :thumbsup: Nie ten dział. Warn PsichiX Nie zgadzam się z decyzją PsichiXa, stopień ostrzeżeń obniżony. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Daj to w Scrypty,przykłady... czy jakoś to trzeci dział w game maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jeny człowieku twoja ortografia jest tragiczna, popraw się bo ciężko sie posty czyta. sry za offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 T-R-A-G-E-D-I-A !!! ROBISZ DWA TEMATY!!! Po co? Jak juz tam dales, trudno! A ty tworzysz nastepny nie no lol :roflt: ( dobrze napisalem? xd ) Sor za offa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (co to jest credict i gdzie to jest?) -_- Credits - Autorzy, czyli umieszczasz tam nicki / imiona osób które tworzyły grę lub ci pomagały itd... I wstawiasz to w menu albo pod przyciskiem F1 jak chcesz... =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ale pomuz :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A poszukać w przykładach to się nie chce? Poszukaj sobie przykład bilarda a potem przerób na golfa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Przykłady golfa: http://www.downloadcounter.com/cgi-bin/dow...&account=87 http://www.downloadcounter.com/cgi-bin/dow...&account=85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Czemu pytania zaawansowanych? Jak dla mnie to albo pytania początkujących, albo skrypty, silniki itp..... To jest prostrze niż się wydaje...... masz na forum podobny przykład - Bilard..... Wiem bo ostatnio robiłem sobie taką grę - zrobiłem już pochyłe platformy, ruchome platformy, taśmociągi, wiatraki, dołki itp, ale.... miałem problem z grafiką :P I se darowałem :P Edit: LoL. Ta gra o której pisałeś to właśnie ten przykład o którym mówiłem.... poszukaj trochę, zanim napiszesz.... Edit2: @up: szkoda, że gmd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ty gam.... nic nic :P Może łaska poszukać najpierw w przykładach na forum, a nie od razu lecisz na forum? Jak damy ci ten przykład to zapewne za chwilę padnie pytanie jak zrobić pochyłą platformę? (czy coś takiego....) PS: Jak możesz obiecywać, że dodasz do credits jak nawet nie wiesz co to jest? PS2: LoL? Założyłeś dwa takie same tematy :P Ty naprawdę jesteś jakiś "inny" :D Pamiętam inną sytuację: Marmot zamknął temat za karę - bo nie było szablonu, a ty go otworzyłeś i "Otworzyłem temat teraz możecie se komentować" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No właśnie poszukaj na 64digits.com i naucz się ortografi Paklo bo dostaniesz warna za ortografie "lup" bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Połączyłem oba tematy, tamten skasowałem. Do moderatorów -> nie dawajcie warna Dawiddsowi, nie napisał postów pod sobą, tylko jak ja połączyłem tematy, to tak wyszło, jakby zrobił doubleposta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No właśnie się zastanawiam, jak to możliwe że napisałęm doublepost xD Rzeby nie było, że spam ( xD ): poszukaj w przykładach. Przykład nazywa się bilard. masz tam dokładnie taką samą strzałkę ;-) PS: Sorry za off :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi