Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czemu od razu niewolnica? :] Wiele osób z wielką przyjemnością by ci pomagało. :P EDIT: Albo weź kogoś sobie i go trochę podszkol w programowaniu. Potem on będzie ci programował a ty tylko graficzki pykał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ale ja dupa nie programista jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czemu od razu niewolnica? Żeby propaganja mógł z nią robić co chce, kiedy chce i jak długo chce, proste :P . Oczywiście mowa o programowaniu ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 @Propaganja: Ta na pewno seria Back`ów to co? Niewolnik stworzył? :] A tak jak już mówiłem podszkol sobie kogoś a potem zobaczysz ,że on za ciebie będzie programował i jeszcze będzie zadowolonu. :] @Marmot: AAaa.. już zrozumiałem przesłanie tego co napisał Propaganja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak, chce dojsc! ale gdzie sie zlewać? na dupe czy klate -_- Warn za niesmaczny tekst PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak, chce dojsc! ale gdzie sie zlewać? na dupe czy klate -_- To było niesmaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 hmm... zeby nie bylo wiecej nieporozumien to zamykam temat, w razie czego gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Otwieram temat. Sorka, ze jeszcze nie widzieliscie naszych "wypocin" :P ale nie mielismy za bardzo czasu (sprawy organizacyjne i te sprawy :P). Teraz, by zapobiec kolejnym opoznieniom, potrzebujemy zdolnego grafika (pixel - art), gdyz to przez brak dobrej grafiki nasze projekty leza i kwicza :P Oto spis czlonkow SS: - ja (M@ti002) (glowny programista gier) - chlebo (programista gier i stronki) - Cruel_boy (muzyk) - Grela (tester) -> dawno go nie widzialem, on zyje jeszcze? :P A reszta, ktora sie kiedys zglosila (jak Maskow, PsichiX) - jesli nadal w teamie chcecie byc (sorka, ale stracilem z wami kontakt, no a PsichiX zajmuje sie Soullandem) to zapraszam do wypowiadania sie. Na razie nie mamy forum (pracujemy nad nim). Aha - prosze, bez zbednych komentarzy (a'la Pieter) - chcecie dojsc, piszecie "tak, chce byc w SS", jak nie, to... sie nie odzywacie :P Nie no oczywiscie zartuje. Po prostu piszecie cos w guscie: "Mam wlasny team", "Lepiej mi sie samemu pracuje", czy nawet "Nie lubie was!!!!1111oneone" :P PS obiecujemy ze kazda osoba w teamie bedzie na biezaco informowana o stanie projektu. Aha - no i oczywiscie sie moga zglaszac rowniez testerzy chociaz - jesli ich nie bedzie to sobie "jakos" moze poradzimy :D PS W sumie to nie potrzebujemy kolejnych programistow, ani muzykow. Bo po co, jesli wtedy polowa by nic nie robila bo by nie bylo dla nich roboty :) Obiecuje, ze tym razem ruszymy pelna para, nie tak jak ostatnio! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No ja pamietam bylem jako programista poboczny / na zlecenie do trudnych problemow i takim moge byc jesli chcesz :) a kontakt to gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 W sumie to ja mogę dojść do twojego teamu jako "tester" o ile mnie przyjmiesz. Ale jak byś potrzebował to mogę pomóc w stworzeniu stronki ale nie obiecuje że pomogę w każdej sytuacji Tak więc jak by można to chciałbym jako "tester" ale mogę też pomóc w stworzeniu stronki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jeśli o mnie chodzi mam swój team, ale jak co chętnie przetestuję jakąś waszą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Hmm, wiedzialem ze sie zaden pixel artysta nie zglosi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi