Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Siemka! zastanawiam się ostatnio nad kupnem "tabletu" by było mia łatwiej robić graficzkę. Poszukuje go tak do 200zł ponieważ widziałem już kilka takich ofert na allegro,jednak nie jestem pewien czy dobrze kupuje.Piszę do was ponieważ niektórzy mieli już kontakt z tym "czymś". A więc prosze byście podli mi z allegro linki do dorych tabletów. THx i pozdro Nikas. :sp_ike: mam taki jeden na oku..czy możecie mi go ocenić?? http://www.allegro.pl/item288716301_super_...pen_gratis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Do 200zł nic dobrego nie będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja mam jakiś, ale instukcja po włosku O_o? Myślałem, że to bez żadnych wad, a tu lipa. Duża czułość, czasami nie dociera do kompa, że wcisnąłem końcówkę... Wie ktoś, gdzie można zmienić te ustawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 kiedy ja mam 350zł w tym -150zł składam się ze starszymi na karte graficzną 256mb i 512 ram,więc zostają mi tylko 200 stówy a ja potrzebóje tego do namalowania drzewek itp,nie żeby strzelać picasso. Bo do takich małych żeczy to chyba wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ten pentagram używa bateri AAAA - jak wiesz gdzie takie kupić, to możesz go brać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Karta graficzna 256?? kup se 512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ok dzięki gnysek to ja już chyba jej nie kupie :P a moglibyście jakąś polecić(z allegro)to ważne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item288715680_super_...xl_prezent.html Jak dla mnie ten jest dobry. Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ten pentagram używa bateri AAAA - jak wiesz gdzie takie kupić, to możesz go brać :P Proszę bardzo: http://www.allegro.pl/item290034503_jabra_...a_allegro_.html ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Karta graficzna 256?? kup se 512 ale mu to wiele da... nie pamieć wyraża moc karty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Niezłe...polecam! :thumbsup: (hmm sam by kupił gdybym miał kasę :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 nie znam sie na tabletach, ja mam jakis cienki bez mierzenia sily nacisku nawet, na poczatku wolalem i tak rysowac myszką - dopiero ostatnio sie nauczylem korzystac ptrzy jakis powazniejszych rysunkach. Jakosci robionej grafiki przezemnie nie poprawia. ale na pewno przyspiesza robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi