Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zatrudnie się do grafiki 2D,mogę być również pomocnikiem...czegoś innego... Moje warunki: 1.Credits 2.Jeśli jest więcej niż 500 przykładów do zrobienia 5-15 zł za całość... Moje namiary: Gg:10736212 Nie pisac na priv... Komorka:502588607 Uwaga grafiki ktore mogę zrobic: Wymiary-wszystkie Rodzaj -2D Kody (w najgorszym razie) - poziom moich kodów średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 a umiesz robić grafiki w rzucie izometrycznym(to tez 2d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Oczywiście :) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 to się zatrudnij. najlepiej sam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Odpowiedź,Gnysku jest na dole: Już robie swoją grę... i grafikę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ty chociaż czytałeś tytuł tego tematu ? "zatrudnię się jako grafika 2d" a nie jako grafik ? jak chcesz, to mogę cię wcisnąć do mojej gry i będziesz tam za grafikę robił, tylko nie wiem jak wejdziesz do mojego monitora... dałbyś jakieś przykłady czy coś, bo nawet nie wiadomo czy coś umiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wystrugam cos i dam za ok. 2 h kk? bo teraz musze kończyć ;/ :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Prosze o usuniecie tematu,poniewaz robie teraz duzo grafiki do swojej gry i nie zdolam nawet na chwile zrobic grafiki dla kogos :crying: :bye1: Sorry za 2 posty naraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 To może byś go chociaż zamknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ale to chyba mzoe tylko admin albo mod.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 naprawde przemyślany temat. gratulacje. Sam tez mozesz temat zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ale to chyba mzoe tylko admin albo mod.... Ty tez mozesz edit: aj troche sie zamyslalem i stracilem rachube czasu gdyz jeszcze nie widzialem posta propa~ :P Nom temat troche nie przemyslany , jak mam juz robote to po co jeszcze sobie szukam innej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A wiec oficjalnie zamykam !! :bye1: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi