gorefest Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jakie polecacie gry na pada?(PC) Najlepiej strzelanki i przygoduwki ;p . I żeby poszło na tym szajsie: Geforce 4 MX 256mb ram Prosecor Intel Celeron 1 ghz ,Jakiś zwykły CD-ROM,WOlne miejsce na dysku twardym:1.01 GB (całkowity rozmiar:6GB) i myszka i głośniki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Prince Of Persia: Dup...Dusza Wojownika :P superowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wolfenstein 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tony Hawk's Pro Skater + Prince Of Persia. W inne nie dane mi było grać na padzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Z emulowane przez emulator nes'a Micro Machines ^^ Nie pamiętam dokładnie nazwy ^^ http://www.emuinfo.pl/info/zobacz.php/2639...18809a079e0f385 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Prince Of Persia: Dup...Dusza Wojownika tongue2.gif superowe Ani śmieszne ani "superowe".PoP:DW nawet nie ruszy u niego Za to ja polecam gry emulowane z innych platform i konsol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mojemu koledze poszła dusza wojownika, a ma taki sam sprzęt...tylko się przycina... ;) A dla mnie PoP jest superowy :) I to nie miało być śmieszne... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ani śmieszne ani "superowe".PoP:DW nawet nie ruszy u niego Za to ja polecam gry emulowane z innych platform i konsol. Ruszy ruszy :P. Mam podobnego kompa i śmiga na średnich. Ale o dwa trony się boję ;). Ja na padzie lubię grać w Legacy of Kain Defiance. Taki standart, ale pad sie GENIALNIE sprawdza. Polecam. Z przygodówek emulowana Zelda. Strzela sie natomiast na pdzie średnio lepiej myszki używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Seria legacy of kain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Emulowanie NES, PSX i może być jeszcze GB/A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mi na padzie zawsze najlepiej się grało w gry z serii NHL i NBA. Strzelanek na padzie nie polecam, ciężko i niewygodnie się gra. Najlepiej na padzie się gra w zręcznościówki i gry sportowe. Poza NHL i NBA mogę ci jeszcze polecić różnego rodzaju wyścigi, w które na padzie się gra świetnie. Tylko pamiętaj, żeby przycisk dodawania gazu nie dawać na strzałce do przodu, tylko na jakimś przycisku spoza strzałek lub kontrolerów analogowych, bo ci niewygodnie będzie. Z wyścigów polecam stare dobre, dosowe GT Racing, oraz trochę nowsze Need For Speed Underground, które powinno ci pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jakieś shotem'upy i X-Gear (bijatyki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tony Hawk's Pro Skater 1,2,3,czy 4? A czy jest możliwość gry na padzie w Need for speed hot pruisit? A i gry na PLay Station [1 i 2] wchodzą w grę bo znalazłem Emulator ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Fahrenheit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 NAIL IN THE COFFIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 NAIL IN THE COFFIN Ten marny fpp z borsukami walczącymi o prawa człowieka do bezpłatnej gry w kasynie? ;/ Ja zaś polecam grać na padzie w DMC 3, bo na klawiaturze polecam tylko masochistom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 OK,dzięki za rady ;] . A czy dobże się gra na padzie w NFS Hot pruisit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ten marny fpp z borsukami walczącymi o prawa człowieka do bezpłatnej gry w kasynie? ;/ Ja zaś polecam grać na padzie w DMC 3, bo na klawiaturze polecam tylko masochistom. to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 A i zapomniałem dodać że chodzi oczywiście o darmowe gry.Czy istnieje legalna pełna wersja Tony hawk's 2 lub 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czy istnieje legalna pełna wersja Tony hawk's 2 lub 3? Tak istnieje.Dziwne gdyby nie istniała @.@ Ja polecam TPP, akcja - Death To Right II - gra przeniesiona wprost z konosolki, więc będzie się grało wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czy istnieje legalna pełna wersja Tony hawk's 2 lub 3? Dzisiaj mija kontrakt Tony'ego z Neversoft, od jutra nie można grać w gry z Tony Hawk's w tytule bo Activision nie będzie miał na nie licencji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 czyli nawet w demo sobie legalnie nie pogram!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD @dziadek: Nice one. @gore: To był taki sarkazm. Chodzi o to, że nie ma czegoś takiego jak "nielegalna pełna wersja Tony Hawka 2". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi