Damianx Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tytuł:Xmas destroyer Gatunek: Celowniczek Opis: Jesteś złym elfem który chce zniszczyć święta strzelając do prezentów Download: klik Rozmiar pliku: ok 1 mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika:Ja Muzyka: Nie ma muzyki :( Screeny: ]jeden[/url] ]i jeszcze[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Grafika: 2+/5 Nawet ładnie się prezentuje (nie licząc menu i tego intra)/ Nie wycentrowany efekt rozwalenia prezentu. Muzyka: 1/5 Brak. Dźwięki - tylko jeden "boam!", który w dodatku czasami się przycina. Grywalność: 2/5 - Taka "chwilówka". Nic specjalnego. 2+1+2=5/3=2-=2gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 tylko jeden "boam!", który w dodatku czasami się przycina. Nie mam pojęcia czemu :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Naucz się wklejać obrazy, bo linki do screenów nie działają. [img=link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi