Pablo-GM Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 W tym temacie dam slabe grafiki robilem bo mi sie nudzilo ale moze sie przyda. Zalacze je potworki.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Arrrghhh jest takie coś jak imageshack.us - myślisz że mi się chce sciągac te byle grafiki tylko po to żeby je obejrzeć x_X A grafiki są żal - widać że rysowałeś ciągłym ruchem (ołówek) Jak chcesz dobry efekt rysuj pixel po pixelu ;U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Eeee... brzydkie to jest :/ Ps. Fuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Wiem ale mowie ze to dla slabych xD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A po co słabi (chyba chodzi o początkujących w GM) mają szpecić swoje produkcje ? Prędzej sięgną do lepszych źródeł. Słabe te grafiki. Wolę te standardowe z GM-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi