Sasuke Uchiha Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Siema chciałbym kogoś poprosić by mi zrobił animacje ludzika podobnego z gry BACKdown z bronią! Prosze was bo....bo.....nie umiem malować :crying: podajcie ludziki albo strony......albo nawet tematy jak takie były ździchy kiełbasa :D (to było do niekogo. chciałem zrobić atmosfere....) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Siema chciałbym kogoś poprosić by mi zrobił animacje ludzika podobnego z gry BACKdown z bronią! Prosze was bo....bo.....nie umiem malować :crying: podajcie ludziki albo strony......albo nawet tematy jak takie były ździchy kiełbasa :D (to było do niekogo. chciałem zrobić atmosfere....) :thumbsup: za pare dni ten problem zniknie,bo robie program do tworzenia back`owych postaci, ubrania i inne dodatki oraz różne animacje uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 a msz jakąmś postać teraz?? podobną do BACKdown.... :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Chyba BACKdown ma folder z postaciami O.o... Tylko spytaj sie propy czy ci pozwoli użyć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 a użyj se :P :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi