Grela Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jak zrobić że wróg jakby wyłazi z rury?? ta rura jest solid jakby co Z GÓRY DZIEKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 1. Zrobić animację wyłażenia, a gdy się skończy, stworzyć objekt. 2. "Wysunąć" sprite lub objekt z rury za pomocą ciągłego przestawiania y. 3. draw_sprite_part. 4. Przestać używać solidów i po prostu użyć vspeed i alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Coś nie zabardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 1 jest banalny, przy 2 zapomniałem wspomnieć o przestawieniu depth na niższego niż ten rury, przy 3 trzeba rysować odpowiednią część sprita, a przy 4 przestać używać place_free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ech ja w animacja dobry nie jestem a solid musi być bo wrogowie chodzą po rurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Nie musza byc, mozesz klasc na nich jakies plaskie solidy do chodzenia a przy tych ktore wypuszczaja potworki nie kladziesz i bohater kolo nich przechodzi (one sa bardziej w tyle) a potworki z nich wylaza bo [rury] nie sa solidne :P Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 http://www.speedyshare.com/506157267.html Może to pomoże? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi