Morro Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ja bym to nazwał fonsz ch...wy, co to w ogóle jest za nazwa gry? wszystkie spostrzeżenia wymienione zostały powyżej. 1/999...9 "zmodowany" przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ei Jalbum beciesz se mnom chodziu? robish superofe gierkji!!!1 1/5 moim zdaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor chyba boi się coś do nas powiedzieć a co do gry to 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Normalnie fajowska gra z grafiką 3d :D Tytuł przykładu: Engine gry Snake Przykład wykonał: Marmot Data: 30 maj 2005 Wersja GM: 6.1 Przykład wykonany dla serwisu GMCLAN: https://gmclan.org Mimo to, zastrzegam sobie prawo, do umieszczenia przykładu poza serwisem GMCLAN. Opis: Jest to zrobiony na skryptach, prosty engine gry snake (zrobiony chyba najprostszą metodą z możliwych). Przykład jest bardzo uniwersalny i łatwo go przerobic do 3D. Dodatkowo zamiescilem przy kazdej linijce skryptu, informacje co ten kod oznacza. PS. Pamiętajcie o dodaniu mnie do Creditsow! Ważna notatka: Moim wzorem byl przyklad Carla Gustaffsona, lecz nie zerznalem (za przeproszeniem) wszystkiego z jego przykladu. Oto link do jego strony: http://hem.passagen.se/birchdale/carl Przerobiony przykład!!!! 1/1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 heh okazja na nabijanie postow wyzywajac go ;/ ale niech mu sie nalezy... przerobil tylko grafe omg -,- -50/6000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 heh okazja na nabijanie postow wyzywajac go ;/ Wykorzystales ja wlasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Popatrzyłem na tego screena i mi się nie dobrze zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 "Skółeś się" ??!! :blink: masz 2/5 bo czuje sentyment do "snejkow" nawet takich co się same "kóją" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Mój drogi, kliknij F1. Myślisz że to się ukryje?? Daję ci 1/5. Chociaż byś się przyznał kłamco a nie zaśmiecasz gmclan. Zauważyliście że ten wąż ma problem? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Gra do doopy i na dodatek plagiat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi