Odin Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Bardzo proste i konkretne pytanie - jak w 'locie' ( w czasie gry ) zmienic obiekt za ktorym odbywa sie przesuwanie room'u ? Jakos nie udalo mi sie znalesc takiej funkcji, mam nadzieje, ze w ogole jest to mozliwe gdyz bez tego pewnien moj projekt padnie zanim w ogole sie rozpocznie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ok, do tego słurzy view_object czyli : view_object[numer_viewa]=nazwa_obiektu; Rozumiesz mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odin Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Rozumiesz mnie ? za przeproszeniem idiotą nie jestem - działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 za przeproszeniem idiotą nie jestem <{POST_SNAPBACK}> to chyba dobrze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odin Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 no raczej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Wcale nie traktuje cie jak idiote. Pytam sie tylko bo niektórzy mojego tłumaczenia nie rozumieją :D:) A że to tak odebrałeś to przepraszam, wcale tego nie chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi