Nx Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam :) Jak na razie posiadam kod ściągnięty z internetu do gm i mam pytanie czy dawanie na stronie internetowej własnych gier na pirackim kodzie to jest "legalne" ? I czy tak samo jak bym chciał dać do jakiejś gazety na przykład do cdaction do działu Freware ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak na razie posiadam kod ściągnięty z internetu do gm i mam pytanie czy dawanie na stronie internetowej własnych gier na pirackim kodzie to jest "legalne" ? Nie posiadasz legalnego programu. Chyba możesz opublikować swoje gry na necie, ale sprzedawać na pewno nie. Tak, czy siak: KUP PROGRAM. cdaction do działu Freware ? On już nie istnieje, od dwóch numerów go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie legalne.. ale kto sie sczai?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Znam kolesia...który ma kontrakt z yoyogames.com i oni go sponsoruja i sprzedaje gry.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja znam papieża, a także Łysego, Batona, Suchego i Czerstwego Maćka! I oni sponosrują YYG i sprzedają miliony gier w skarpetkach! (czytaj: dżizas, co za komentarz - przedszkole mi się przypomina) A co do op: nikt się nie kapnie, ale to po prostu niefajne i nielegalne jechać na kradzionym programie. To naprawdę tylko niecałe 50 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Znam kolesia...który ma kontrakt z yoyogames.com i oni go sponsoruja i sprzedaje gry.... A co mnie to obchodzi już dawno nikt nie pisał I się zastanów co piszesz bo jesteś NoWy ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi