Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 hehe gra zrobiona w klockach (widać po ruchu) moja ocena - 1/5 jak by tak popracować nad kodem i dodać lepszą grafike to gra była by nawet na 3 gwiazdki ;p @down Tomek takiej oceny nie ma ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 0\5 ponieważ ani troche się nie postarałeś byś sie wstydził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie chcę mówić, ale takie gry to ja robiłem, jak chodziłem do 5 klasy ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Powiem tak: spójrz na swój temat. Gierka jest tak samo ambitna. Jest, ale co to za gierka? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Beznadziejna beznadzieja. Prawie jak f1 Prawie robi wielką różnice!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 5/5 No Comment. to jest jedyna gra, nad która siedzialem az 3,5 godziny!!! W 3,5h! OMG! Taka gra jest na 20-30 min. EDIT: Kurczę,dałem 5 i się średnia wcale nie poprawiła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Do niczego, 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jeez, patrzcie na daty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jeez, patrzcie na daty... To nic , nie jest az tak stary temat , po za tym gre mozna w kazdej chwili ocenic i skomentowac . Bo zawsze moze sie trafic , ze ktos nie widzial tej gry :P A co do tego czasu wracajac 3,5 h :S , ja w tyle robie kilka klatek animacji tylko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 no comment -99999999999999/999999999999 czyli 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ta grafika 4D i ten system AI to jest oszalamiajace 7/5 czyt(1/5) he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Holy shit!Co to jest?!Nie!!!Sterowanie takie żalowe, cały czas jeżdze po tych kółkach czarnych.Zmienia mi się wygląd "pojazdu".W ogóle grafika zjechana na MAX'a!!!Nie da się gorzej!To gorsze od gier Bartek-GM albo takie same!Czyli dnooo!Zero!W to się nie da grać, ale przeszłem cudem, bo zawieszam się na tych kółkach.Tylko 4 kierunki samochodu?Trochę głupio (BIG).W ogóle już nie rób gier, będzie to najlepsze rozwiązanie.Nie będziesz nas denerwował i zaoszczędzisz wstydu.Słowo otuchy - to twoja pierwsza gra, no ale hej (xD) mogłeś się z lepszej strony pokazać.A teraz jesteś na forum już postrzegany...no...Co do grafiki.Każdy tak zaczynał (ja też), no ale pokazać takie coś to obraza dla grafiki xD Reasumując: To jest brzydkie i ohydne.Ocenka: 1/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nawet nawet ale 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ZAL.pl ! 1/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 jest to jedyna gra nad która siedziałem aż 3,5 godziny!!! Człowieku nieźle musiałeś się napracować siedząc aż 3,5 godziny nad jedną grą. Dam 2 gwiazdki za niesamowitą cierpliwość i wytrwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi