swirqqq Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Tytuł: E Arkanoid Gatunek: Zrecznosciowa Opis: Sterujemy platforma i odbijamy pilka tak aby zniszczyla wszystkie klocki Download: http://www.gmclan.org/up3356_4_Arkanoid.html Rozmiar pliku: 1,01 Mb Autorzy: Programowanie: SwirQQQ Fabuła: --- Grafika: SwirQQQ Muzyka: YoYo Games Screeny: Credits: Mistrzunio za projekt , ja go pozmienialem, grafike, niektore komendy I jeszcze pare pytan jak juz jest temat 1. Jaka jest komenda zeby po zburzeniu wszystkich klockow pokazal sie drugi poziom( room2 ) 2. Jak zrobic Menu. Z gory dzieki ! I prosze o wyrozumialosc to moja pierwsza gierka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 no widac ze arkanoid, przecietniak ogolnie :jezor: ale przynajmniej to nie klaun. Z pytaniami do dzialu pomocy ;-) a najlepiej przeczytaj faq i dokumentacje GMa tam sie all dowiesz. gra 3/5 jak na pierwsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Kolejny arkanoid - nudne 1. if!(instance_exists(klocek))room_goto_next() 2. w roomie ustawiasz obiekty-przyciski i kazdemu dajesz odpowiedni kod w evencie klikniecia: przyciski: *new game: room_goto(room_gra) *exit: game_end() *credits: show_info() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Bueeee przerobiony przykład Mistrzunia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 E, a ja się zastanawiałem skąd masz jakiś mój projekt, o co chodzi ;d . Nad oceną się zastanowie - waha się od 2 do 3 ;) , bo lubię arkanoidy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirqqq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 @up Na stronie GMCLAN w downloadzie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Fajne ale grafika trochę głupia. Daje 3/5 na zachęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 1/5 na zachęte :) mogłeś się bardziej postarać - piłka blokuje się na bocznych ścianach brak menu brak progress bar czy jakos tak brak ikonki wogóle się nie postarałeś zrobiłeś tą gierke aby tylko ją zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi