Pentalinio Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Przykład robiony bardzo szybko, gdyż chciałem bardzo go zrobić i jednocześnie zagrać sobie w Call of Duty. Jedna pętla, radzę przeczytać info. https://gmclan.org/up2227_11_Replay.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Fajny przykład, ale o ile się nie mylę - jest już podobny w zasobach GMCLANu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Byl juz podobny przyklad, ale dobry, fajny i przydatny ;) Masz ode mnie Four Stars :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Tak, z tymże dla jednego obiektu jeśli się nie mylę, a poza tym - ten przykład miałem pokazać komentując właśnie ten z zasobów ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Hmmm... Niezłe, ale przy około 1500 klatek muli tak bardzo, że idzie się pochlastac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi