Gość Kuberion Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 http://www.gmclan.org/up2876_12_Problam.html /\sciagnijcie jezeli chcecie mi pomoc/\ najpierw kliknijcie na zielony kzyzyk punkty przybeda potem nacisnijcie stralke w prawo i po 2 sec kliknijcie znow na zielony krzyzyk punkty nieprzybywaja :blink: :blink: :blink: mam pytanie: dlaczego? prosze o pomoc Edit: a jak wrocisz na swoje miejsce znow przybywaja Warn za notoryczne łamanie 9. punktu regulaminu. Przeczytasz regulamin wreszcie i będziesz się do niego stosować? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Warn za notoryczne łamanie 9. punktu regulaminu. Przeczytasz regulamin wreszcie i będziesz się do niego stosować? Marmot. zapomnialem sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 nie wiem jak to zrobic, ale jak nie wiedziales, to ja chyba mysle ze to wina view_yview, to sproboj cos pomieszac, a tak w ogole wez ze daj se na kod a nie na klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja wiem :P rysujesz sprita na viewie, a obiekt pozostaje w spoczynku po przesunięciu viewa myszka nie jest nad obiektem tylko nad rysowanym spritem. Powinieneś przesuwać obiekt "krzyzyk" wraz z viewem a sprita rysować w jego własnej pozycji x i y. mniej więcej coś takiego: end step: x=view_xview+60 y=view_yview+100 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ok wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi