Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @up: w regulaminie nie ma o tym ani słowa :[] btw: maxymalny rozmiar to 1000 kb fajnie masz - wiesz że rozmiar zależy od kompresji obrazka i formatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Król musi mieć przynajmniej łep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 E tam, szkoda że musi być pixart, bo nie chce mi się tracić czasu na rysowanie klocuszka. Chociaż, jeszcze się zastanowię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chciałbym zaznaczyć, że jak już to nie kondon tylko kondom. Nie wiem dlaczego zmieniona nazwa utrwaliła się w języku potocznym. Może jeszcze zdąże coś skrobnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Król musi mieć przynajmniej łep :lol2::lol2::lol2: łep!!! nieeeee... nie moge.... człowieku wiesz co to ortografia :D btw co to ma do mojego pytania :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 To mój durny kumpel mnie tak nauczył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zdążyłem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tak, masz jeden dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zakończenie: 14-grudzień-2007 21:00 Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jak mnie nie zwodzi móżżek i pień i półkule to dzisiaj jest 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 YYY...już zmieniam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 hmmm.... a ja to dam zamiast zaraz kilku osobom coś innego: hłe, hłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ech, trochę się spóźniłem... zaakceptujesz to? Nieźle się nakręciłem żeby to pixelartem zrobić...uff...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 @UP Wygląda raczej jakbyś zmienił liczbę kolorów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zrobiłem tak, a potem to przerysowałem :P PS: Przypomina mi to kosmitów z Duke Nukem 3D od Segi...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nie, tylko zmieniłeś ilość kolorów i to nie jest pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mów sobie co chcesz, ja miałem frajdę (lubię przerysowywać z oryginału :P) EDIT: Dobra, jeśli tamto jest złe, to mam takiego shitka: Trochę się spóźniłem... Mój bierze udział...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Boże, przecież pisze dokąd jest...kto chce wczesniej glosowanie?? :P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 wybacz, ale nie zrozumiałem drugiego zdania...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mów sobie co chcesz, ja miałem frajdę (lubię przerysowywać z oryginału :P) EDIT: Dobra, jeśli tamto jest złe, to mam takiego shitka: Trochę się spóźniłem... Mój bierze udział...? Z tego co widzę użyłeś opcji wpisywania tekstu, więc też się nie liczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 bierzcie przyklad z mojego, tam litery sa a'la czcionka domyslna z belt generatora ale wszystkie rysowane pedzlem o rozmiarze 1x1 (chyba jest dopuszczalny? :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Boże, przecież pisze dokąd jest...kto chce wczesniej glosowanie?? ?? jest napisane i powtarzam - podczas konkursu nie dodaje sie zasad Ale pamietajcie że na "prosbe psichixa" nie są akceptowane A to czemu?? jak psichix chce, to sie robi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzyń, dzyń. koniec zgłaszania prac. Niedługo topic z głosowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi