Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Temat: Król n00bow Zasady -czysty pixel-art -maxymalny rozmiar to 1000 kb -Nie ma prac typu "niebieskiego kondona" -nie ma prac kogoś obrazających(mnie np.) -jedna osoba może wysłać jedną prace -nie ma przerabiania innych prac uczestników, czyli plagiatu Zakończenie: 15-grudzień-2007 21:00 Ocenia/ją: userzy Zaczynamy :P P.S. Oczywiście ja jestem uczestnikiem ligi24 jakby co.. Edit: Jeżeli temat powinien należeć do ligi pikselowej(niewiem dokładnie) to prosze o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Po kiego downa założyłeś 2 tematy? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Po kiego downa założyłeś 2 tematy? o.O shylios sie nie bulwersuj, wysłałeś mi 3 takie same raporty w związku z tym - a może jemu zrobiło się to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Niechcący ale konkurs to konkurs zaczynamy :) EDIT: Aha i wygrany jest nagrodzony. Użyciem jego postaci w grze(i jest też w creditsach :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Obawiam sie ze wszystkie prace beda reprezentowac pewnego niebieskiego kondona, co mogloby spowodowac podwyzszone cisnienie i palpitacje serca autora konkursu (o ile zrozumie o co chodzi). A poniewaz nie mam teraz czasu na zabawe z grafika to pozostawie sobie radosc z obejrzenia prac innych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 No dobrze jeszcze jedna zasada: -Nie ma prac typu "niebieskiego kondona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 zamieszczac je w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ok oto król n00bów nieaktualne patrz niżej jest to przeróbka blue z jakiejś kreskówki(Chyba dom zmyślonych przyjaciół pani Foxer) Nigdy nie lubiłem tej postaci więc TATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Damn nie bylem pierwszy niestety mimo szczerych checi nie osiagnalem maxymalnego rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chyba mówiłem coś Raczej nie wygląda jak kondon Edit: Nie nazywa się temat: "Konkurs na bloo przeróbke" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 'Ja wiedzialem ze tak bedzie, cziki cziki, Ja wiedzialem ze tak bedzie...' - zna ktos ta piosenke? :) Robi sie coraz ciekawiej, a temat sam w sobie wskazuje na obraze - krol noobow, noob to juz okreslenie obrazliwe, wiec sie nie dziw jak posypia sie prace o ktoryms z '7 rozowych sloni'. PS. trudno bedzie pobic prace copoconaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chodzi mi o przeróbki twarzy...napis typu "Tymon to n00b" o samo słowo mi nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @up to ja pobije za brak poszanowania dla świętej pamięci tymona dostaniesz warna xD(jak by co nie bawię sie w moda) mam pomysł na fajnol para Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zrobcie ze mnie nooba, ploxe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 chcialbym tylko zwrocic uwage na pewne brakujace punkty regulaminu tego konkursu: a. nic nie pisze o zakazie modyfikacji juz zgloszonych prac b. nic nie pisze o nadsylaniu kilku prac przez jedna osobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 chcialbym tylko zwrocic uwage na pewne brakujace punkty regulaminu tego konkursu: a. nic nie pisze o zakazie modyfikacji juz zgloszonych prac b. nic nie pisze o nadsylaniu kilku prac przez jedna osobe :] Już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Eee, cienko cos, to jesli mozna prosic, zrobcie taki art, ktory mnie obrazi :] (serio) PS. zasady powinny byc jasno ustalane przed rozpoczeciem konkursu - czyli zadnego dopisywania zasad podczas jego trwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 straciłem nad tym sporo czasu, liczę na sporo głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie ma zgłaszania dwa razy pracy przez jednego usera!! Edit: To nie ma być napis to ma być król... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 król? ok, zaraz poprawie. poprawiłem :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 na prosbe psichixa xD oraz "cos" wzorowane na moim koledze :P hmm... zglaszam do konkursu to 1. :P PS nie wiem dlaczego mi sie rozowy kojarzy z noobami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ten z wąsami bierze udział ale "na prośbe Psichyxa" nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @PsichiX: mówisz masz! Rysowałem to cale 5 min :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 oto moja praca :D https://gmclan.org/up2321_6_bagno.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Lol, jakie bagno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ale pamietajcie że na "prosbe psichixa" nie są akceptowane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @up: czemu? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chodzi mi o przeróbki twarzy...napis typu "Tymon to n00b" o samo słowo mi nie chodzi przerobie twoją jape noobie!!! edit: uważaj żebyś sam nie zginął grelecki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Bo nie...ciągle się powtarzają. UP: ZGIŃ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi