toros Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 ludzie ja sie gupie mam werjie 7.0 i nie mam tam tej path zakładfki a hce zrobiż hodzenie stwora czy możecie mi pomuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wlacz advance mode PS. Ty idz na polski sie czegos nauczyc przy okazji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 ludzie ja sie gupie mam werjie 7.0 i nie mam tam tej path zakładfki a hce zrobiż hodzenie stwora czy możecie mi pomuc wy to tak specjalnie? :boxed: a tak poza tym nie zrozumialem zupelnie twego zapytania :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toros Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 przepraszam serdecznie ale mój młodszy brat sie klawiaturą bawił i sie cos porobilo ale jak to advance mode nic nie kapuje a nawwey przykład se ściągnąłem a on jakiś taki nie po naszemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No: File --> Advance Mode :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 jakiś taki nie po naszemu nie ma polskiego wydania gm-a ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toros Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wiem że nie ma takiego ale ja przykłady z tej strony ściagam a tem same mał[py znaki zapoytanie i rózne i włączyłem i co mi to daje jak tera t ą groge dać taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi