Anaconda Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Postanowiłem popracować oprócz nad strzelanką "No-name" nad bijatyką. Tak żeby jedno mi się szybko nie znudziło ;) Będzie to bijatyka w stylu gier Capcomu. Uważam że fajnie by było w niej zamieścić postacie z najróżniejszych gier. Narazie robię Ryu z Street Fightera. (zrobiłem tylko chodzenie, lekkie uderzenie pięścią i możliwość zrobienia fireballa vel Hadouken :) ) Mam nadzieje że więcej osób się tym zainteresuje i zaproponuje jakieś postacie ;) Część pewnie już mam w planach, ale chętnie zobacze co byście chcieli. Niedługo pierwszy screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Dorób że postaciami będą osoby z GMclanu :D Ja robie taką strzelanke teraz :] PS. Nie nie ! Nie na SmileWar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Wiecie może gdzie znajde strony z dźwiękami do bijatyk? Coś nie mogę ich znaleźć : :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 http://flashkit.com - w dziale sound masz fajne dźwięki bicia :P http://vgmusic.com - muzyka z bitek capcomowych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Popieram pomysł Tymona z bijatyką o GMClanowcach xD *wyobraża sobie siebie w takiej grze* :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Anaconda@ W eMule wpisz tego czego szukasz xD Ludzie różne rzeczy trzymają na kompach ;) Woock@ Hehe :D To pomóż mi w robienu grafiki postaci xD Widok iso z uwzględnieniem wysokości przeszkud itd. :D Postaci kucają, leżą i stoją :] Mają 8 kierunków ruchu i będzie to strzelanka xD Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Oto screen z początków silnika gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Mógłbyś pokazać silnik :P Z screena nic nie da sie wywnioskować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Hmmm silnika raczej nie pokaże :P Nie chce sobie zrobić opciachu :) Chyba że przyżegniecie że się nie będzie pogładać ze śmiechu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Moje gry mają z pewnością gorszą grafę, :lol2: :) ;) B) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Akurat wojownik jest jedyną rzeczą ładnie narysowaną, ale cienii brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Marmot, jeśli masz ochote rysować kupe animacji tej samej postaci, do tego z cieniowaniem i innymi duperelami, to proszę bardzo. Ale ja na to nie mam ochoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A kto by miał ochotę :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi