gorefest Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam,czy istnieje tryb multiplayer w thief the dark project? Skąd mogę sciągnąć taki plik?? :mellow: Z góry thx za pomoc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 NIE MA, idź se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 tylko tyle masz do napisania? Może mi ktoś jeszcze potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 nie ma ale jest mod do unreala tournamenta thievery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 nie ma,ale jest mod do san andreas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie ma, ew. se poszukaj tu: http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dzięki za pomoc :) A poza tym,jest jakis dobry sposub na zabijanie zombii? Znam tylko swiecenie strzal wodnych.Sa jakies inne sposoby? Np. w jakie miejsca trzeba strzelac..itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 cokolwiek z wodą święconą. rzecz 'niepoświęcona' nie działa na truposze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 najlepsza taktyka: uciekać dlatego dużo bardziej podobał mi sie Thief:Metal Age, mało misji z potworami, a te co były i tak dobre, ale uciekac trzeba bylo znowu od robotów, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ok dzieki.W czym jest lepszy thief the metal age od dark project? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 te gry są prawie identyczne, różnią się głównie fabułą, misjami. kwestia gustu, która lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Mi się bardziej spodobał Dark Project - być może dlatego, że byłem wtedy mniejszy i gra na mnie bardziej wpłynęła (jedna z nielicznych gier, w którą po prostu bałem się grać - szczególnie etap w katedrze) - poza tym fabuła była świetna. Zresztą. kwestia gustu, która lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi