Mistyk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Temat: klon almory, HSa Zasady: -min 10 itemów -nie musi to być cała gra wystarczy że będzie mieć elementy almory, HSa -MAX 5mega Zakończenie: 16 grudnia 16.33 Ocenia: Mistyk ;p* Remisy gracze *wdg następującej punktacji grafika: 0-1 gryw: 0-1 tech:0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Veni Vidi WTFi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 @pablo ^.> jak dla mnie prościzna dałem sporo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 czasu sporo, ale ja osobiscie nie przepadam za robieniem klonów, więc sobie daruje.. znowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja może do pabla napiszę czy zrobi ze mną Almore i to Online ^^ <Joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi