Fallord Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam, mój problem polega na tym,że gre odpala się,ze skrótu(skrot automatycznie wpoisuje komende i odpala gre) - dany skrót skasowałem,a gre odpala się po wpisaniu komendy w konosoli, U mnie w skrócie w Elemncie Docelowym pisze "C:\Documents and Settings\ZBYSZEK\Pulpit\Project IGI2\pc\Console.exe" a powinno być coś na styl "C:\Documents and Settings\ZBYSZEK\Pulpit\Project IGI2\pc\Console.exe" ~ play game,new game Licze na pomoc,sory,ze napisane byle jak ale mam nową klawiature i jakoś nie idzie mi wogole pisać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A więc... w czym problem tak w ogóle? =o Wywaliłeś skrót i nie możesz otworzyć czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dokładnie =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Powinieneś mieć gdzieś w katalogu z grą plik Readme (lub podobny ;) ). Tam powinny być opisane wszystkie komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Niestety,ale nie ma ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 A nie ma w folderze z grą pliku .exe? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 A zwykły skrót nie wystarczy??? Polecam strony z kodami do gier, itp. tam często są tego typu komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 TeoTN, jemu nie chodzi o kody do gry, tylko skasował mu się skrót i teraz nie wie jak grę odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Marmot dobrze mówic,polac mu piwa ;). Marmot,chciałem dokładnie to samo powiedzieć ;) Więc powtarzać się nie będe.Pytanie kieruje tylko do tych co mają takową gre,Ci co nie mają jej,to prosiłbym nawet o nie udzielanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Przeinstaluj zachowujac save'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Prawy przycisk myszki na wolnym miejscu na pulpicie > Nowy > Skrót. Wprowadzasz tą lokalizację i jesteś już w domu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja tą grę normalnie odpalałem z pliku igi czy tam igi2 z rozszerzeniem exe i nie było problemów. Czemu ty tak nie możesz odpalić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Przeinstaluj zachowujac save'y LOL - nie mam płyty ;x Prawy przycisk myszki na wolnym miejscu na pulpicie > Nowy > Skrót. Wprowadzasz tą lokalizację i jesteś już w domu . BIG LOL ? Myślisz,że nie wiem jak się robi skróty ? Za kogo Ty mnie uważasz ? =.= Czytaj temat od początku.No ale nabić trzeba nie ? ;x Ja tą grę normalnie odpalałem z pliku igi czy tam igi2 z rozszerzeniem exe i nie było problemów. Czemu ty tak nie możesz odpalić ?Nie ma żadnego pliku exe =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 To dziwną masz wersję, może to jakaś okrojona do MP tylko. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nie ma żadnego pliku exe =.= Na pewno jest - tylko go nie umiesz znaleźć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jeśli nie masz tego .exe, to musisz reinstalke zrobić. huge lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 FlaczeQ kur... mać ile razy moge powtarzać,że nie mam tej instalki - dobra zamkne temat bo nikt mi tutaj chyba nie pomoze a będą gadać to samo 666x razy =.= klozet Jak ktoś zna odpowiedz to prosiłbym na PW,z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi