zalu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam cóż nie muszę pisać że mam problem napisze tylko jaki Może wie ktoś gdzie mogę sprawdzić ( na komputerze ma się rozumieć ) ile karta graficzna ma jeszcze wolnego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A czego wolnego miejsca? Pamięci wbudowanej w kartę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ile karta graficzna ma jeszcze wolnego miejsca O_O jakiego wolnego miejsca? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No przecież karta graficzna ma swoją pamięć no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No ma... i co w związku z tym? =[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jak sprawdzić ile jej zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Sprawdź czymś typu Everest czy innym szmelcem do sprawdzania głównego RAMu. W ogóle to po co to sprawdzać? ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 W ogóle to po co to sprawdzać? ;s No właśnie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Może chodzi mu o sprawdzenie ile pamięci pochłania dana gra / program ... ( wymagania ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 1.chcę zobaczyć czy pamięci starczy na grę 2. link nie działa to napisze jak chcę uruchomić grę z gma to pokazuje się błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Link pod dwójką nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 1.chcę zobaczyć czy pamięci starczy na grę Więc może sprawdź jej wymagania i porównaj ze swoim sprzętem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 porównałem i tylko na RAM czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 tylko na RAM czekam No to po co ci pamięc karty grafiki? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 luuudzie czy naprawdę trzeba wam wszystko tłumaczyć własnego rozumu nie macie? chcę sprawdzić ile pojemności ma jeszcze karta i czy starczy mi na grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 OMG Taki z Ciebie znawca jak ze mnie programista :/ Czyli marny. luuudzie czy naprawdę trzeba wam wszystko tłumaczyć kur.... Ty nawet wytłumaczyć nie umiesz =.= własnego rozumu nie macie? My mamy,ale Ty pisząc takie posty chyba nie masz.'c chcę sprawdzić ile pojemności ma jeszcze karta i czy starczy mi na grę o.o o.O O.o O.O Co ? O.O Z tego co rozumiem to chcesz sprawdzić uwaga : "ile karta graficzna ma JESZCZE pojemności ? i "Czy starczy Ci POJEMNOŚCI na gre??" zalu, Żalu mi Ciebie =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Z tego co wiem to karta nie jest jak dysk, tak jak myslisz ze pamiec na niej sie traci, to jest przeciez pamiec w stylu RAM, czyli wykorzystywana wtedy kiedy biega ci jakas gra lub cos co wykorzystuje karte.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Chodzi mu o wbudowaną pamięć vram na karcie graficznej. Ja też jestem ciekawy jak sprawdzić ile vramy mają "wolnego miejsca (?)" No przecież gdy używamy "surface" w gmie to używamy vramu.(chyba) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ta uzywamy go ale on sie za 5 minut oproznia :P Automatyczne clearowanie pamieci GRam ( a nie V ram :P ). V Ram to strasznie przestarzale pamieci :P No w drugim wypadku pamiec sie oproznia gdy brakuje na niej miejsca :) A w trzecim wypadku pamiec sie oproznia gdy wylaczasz komputer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 o ja sorry nie wiedziałem że to jest tak jak z RAMem (w ogóle to ja się nie znam zabardzo na tych kartach czy procesorach ) kurka nie no naprawdę sorry za moją głupote :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ta uzywamy go ale on sie za 5 minut oproznia :P Automatyczne clearowanie pamieci GRam ( a nie V ram :PKolejny znawca się znalazł. VRAM to ogólna nazwa pamięci karty graficznej (video ram) używana w celu rozróżnienia od typowej pamięci RAM i nie wskazuje konkretnie na rodzaj użytej technologii... To tak jakbyś napisał, że procesory są przestarzałe i teraz stosuje się cpu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kolejny znawca się znalazł. VRAM to ogólna nazwa pamięci karty graficznej (video ram) używana w celu rozróżnienia od typowej pamięci RAM i nie wskazuje konkretnie na rodzaj użytej technologii... To tak jakbyś napisał, że procesory są przestarzałe i teraz stosuje się cpu. :/ Zawsze mógł napisać, że np. DDR3 jest lepszy od VRAMu :P Albo Blu-ray 2x jest wolniejszy od DVD 4x :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divineq Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 No jeśli chcesz sprawdzić ile pamięci "RAM" ci zostało to kup sobię klawiaturę "Logitech G15". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Kupowanie klawiatury tylko i wyłącznie w celu sprawdzenia ilości wolnej pamięci RAM mija się z celem :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Klawiatura ? WTF?! Tą pamięc chyba mozna sprawdzic przez programy do overclockingu, chyba ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi