Tymon Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Ja sie tu wcale nie chwale, czego tak twierdzisz ? ;) Jeśli mam dość szybkie łącze i moge jo wykorzystać w celu załorzenia serwera to why not :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 No masz dość szybkie łącze, ale w jedną stronę. Chodzilo mi o to, ze nie masz szybkosci 640Kb w obie strony, bo jakby tak bylo, to serwer calkiem niezly. A ze upload tylko 160Kb... Chce ci sie na takim laczu zakladac serwer? :) (bo on bedzie chodzil non stop, tak?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Nie no ale na czas treningu to będzie chodził, a zakładam dedykowany bo inaczej nie da rady sie dołączyć ;) lepszy rydz niż nic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 dobra nieh wam bedze treningi bedom od 18 do 20 ale zadko moze byc mistrz w soldacie. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 ale zadko moze byc mistrz w soldacie. Nie no nie mow za mnie ja w sumie moge byc miedzy 18 a 20, na drugi raz mow o sobie a nie o innychi, ok? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 dobra nieh wam bedze treningi bedom od 18 do 20 ale zadko moze byc mistrz w soldacie. Może byś tak sprawdzał posty w wordzie, jak nie umiesz pisać bez błędów :P ? Pozatym, pamiętajcie, że takie rzeczy jak: Marmot, ty idź dołem to dajcie w teamchata. W normalnym to każdy przeciwnik będzie wiedział o co chodzi. Głównie to tyczy się bigsharka, bo mam donosy, że coraz częściej robi takie błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Mi odpowiada pomiędzy 18 a 20 :D dobra nieh wam bedze treningi bedom od 18 do 20 ale zadko moze byc mistrz w soldacie. Ktoś mnie wołał?? :huh: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Jest taki bajer jak "Powiedz do drużyny" :D Nie pamiętam który przycisk ale bodajże "Y" albo normalnie włączyć chat i na początku wpisać "^". To tyle z edukacji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 wiecie co najlepiej to sprawdzimy swoje umiejętnośći na treningu bo ostatnio często wygrywam :] więc kiedy no kiedy ZADYMA Teraz każdy twój błąd będe pogrubiał... koniec tego ><' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Teraz każdy twój błąd będe pogrubiał... koniec tego ><' Dużo tych błędów: umiejętnośći :P Ja mam ustawiona Z i X do chata ale w czasie walki lepiej nie ryzykować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ej, słuchajcie, dziś koleś z klanu [moc] dryndnął do mnie na GG na klanówę. No to nikogo nie było/nie chciał oprócz Saddama. Wlazłem na serwa, już czeka dwóch klanowiczów [moc] i czekamy na spóźnialskiego :P. Jako że nie było chcieliśmy grać 1 na 1 a tu ShaQ dołączył. Tak więc radośnie gramy dopóki koleś nie spiepszył :]. Musieliśmy grać 1 na 1. Komp mi sie zaciął (co mi sie często zdarza, nie wylewajcie mnie jak często będe "uciekał" ;) ) i koniec partyjki. Krótka wymiana zdań na temat mojej ucieczki i wyjaśnienie do kogo mają sie zwracać żeby grać i rozejście. Rozegrałem pierwszy mecz klanowy w swoim członkostwie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ludzie! Odkryłem pewną rzecz. Włączcie sobie w setupie soldata Auto Record. Wtedy mecze będą się zapisywać do pliku sgm. Dlaczego o tym mówię? Kilka powodów: - można robić strategię, patrząc na błędy itd. - zapobiegać oszustwom innych klanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Marmot, jak chcesz to ci moge dać kilka powtórek :D Na których boss Tymon rozgramia pospulstwo :] Ktoś jest jeszcze chętny ? P.S. Nagrywanie deme można włączyć też podczas gry klikająć F8 (nie pamiętam dokładnie :blink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Dużo zajmują nagrywane replaye?? W czym się je otwiera?? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Z tego co pamiętam to w połączonie, zamiast ip podajesz nazwę demka i ci się wyświetla np. wpiszesz tam INTRO i odpali ci się demko z intra :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ok, ludu. Dzisiaj robie porządki w klanie więc osoby które nie chcą już grać w tym klanie niech mi wyślą PW [Wyślij PW do Tymona] i napiszą że chcą odejść. Chciałem zrobić dzisiaj zebranie ale przemyślałem to i postanowiłem nic nie organizować, dlaczego ? Niektóży będą wiedzieć. To tyle, jak narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jest jush wersja php strony?? :o Ranma_man: jeszcze raz napiszesz "jush" i warn. radSun: ehh, oki :( EDIT: A moge pisać jus*? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 No, Marmot nad nią pracuje. Zresztą ja też :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja w klanie zostaje . Hociaż nie moge jeszcze przez 3 tygodnie grać ale zostaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 *kontempluje możliwość dołączenia do klanu* :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja nie odchodze :P :P @Bigshark: Rozmawiałeś z tym kolesiem???? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ja nie pytam kto zostaje ja sie pytam kto odchodzi ! <_< Ja z wami nie wytrzymam <_< Nawet zebrania normalnego nie moge zrobić bo zawsze komuś odbija <_< Mercy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zawsze ktoś przychodzi na zebranie "rozhahany" :P I sie robi zadyma, fajnie sie gada, a z zebrania nic nowego nie wynika <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Właśnie o to mi chodzi. Chyba dopisze jeszcze jeden punkt do regulaminu <_< i może będzie spokój :P BTW Coś dziwnego, jeszcze żadne PW mi nie doszło :P Cuda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak zalicze wszystkie egzaminy w tym miesiaciu, to tez rozwaze ewentualna prosbe o przyjecie, a dawno nie gralem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Fajnie :D Tak przy okacji - Tymon, ty masz nowy nr. gg? :P <_< :D :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 No przecież wam rozsyłałem wiadomości ! Eh, teraz mam 8732054 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Sorry za dubla ale musiałem. Ok, stawiam sprawe jasno. Albo weźniemy się za trening albo rozwiązujemy klan. Jeśli ktoś ma możliwość postawić dobrego serwa na 7-11 osób to niech sie zgłosi. Dzisiaj zebranie o 18:00, prosze o stawienie się. Więcej szczegółów na GG wam podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 18:00? Nie wiem czy będę. Pewniejsza będzie raczej 20:00, ale postaram się wejść o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 No i nie było mnie o 18 <_< Brat siedział, a gadaniem go nie spędze :) Damn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi